Na Switchi překvapivě vyšlo Sports Story, unikátní RPG zaměřené na sporty
i Zdroj: Gematsu
Novinka Na Switchi překvapivě vyšlo Sports Story, unikátní RPG zaměřené na sporty

Na Switchi překvapivě vyšlo Sports Story, unikátní RPG zaměřené na sporty

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 12. 2022 14:44

Studio Sidebar Games včera překvapivě vydalo handheldovou verzi svého úspěšného RPG Sports Story. To před pár lety navázalo na prvotinu Golf Story a nabízí unikátní mix 16-bitového RPG se sportovními zálibami včetně golfu, cyklistiky, kriketu, rybaření a dalších.

Reklama

  • Nintendo Switch se dočkalo překvapivého vydání Sports Story

Pokud přemýšlíte, co si na svém Nintendo Switch zahrajete během svátků, Sports Story může být velmi zajímavým adeptem. O přípravě portu autoři mluvili během streamu House of Indie minulý týden. Konkrétní datum vydání ale nezmínili, vydání hry je tak příjemným vánočním překvapením.

Sports Story nabízí zajímavý koktejl příběhového RPG se sportovním zaměřením. Hráč tak zvyšuje svou univerzální úroveň sportovce různými činnostmi včetně těch zmíněných v perexu novinky. Nad rámec toho ale samozřejmě nechybí ani klasické RPG motivy jako jsou dungeony, logické hádanky, strašidelné domy, jednorožci, boj s piráty nebo příběhové pozadí plné korupce a špionáže. Samozřejmostí je multiplayer až pro čtyři hráče.

Sports Story je dostupné za příjemných 15 dolarů. Předchůdce Golf Story navíc najdete v obchodě v zajímavé slevě za 7 dolarů. Titul je totiž součástí vánoční akce Indie World Holiday Sale, která končí až na silvestra. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama