Tomb Raider pro Switch hlásí další zpoždění. Podle nové reakce studia se dočkáme až příští rok
i Zdroj: Crystal Dynamics
Novinka Tomb Raider pro Switch hlásí další zpoždění. Podle nové reakce studia se dočkáme až příští rok

Tomb Raider pro Switch hlásí další zpoždění. Podle nové reakce studia se dočkáme až příští rok

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 12. 2022 08:15

Studio Feral Interactive, které pracuje na Switch portech spin-offů Lara Croft and the Guardian of Light a jeho pokračování Lara Croft and the Temple of Osiris, potvrdilo odklad obou verzí na další rok. Tyto porty, které měly prvně vyjít v říjnu 2021 jako součást 25. výročí série a následně průběhem roku 2022, budou studiem více komentovány začátkem příštího roku.

Reklama

  • Switch port shora viděné akce Lara Croft and the Guardian of Light a Lara Croft and the Temple of Osiris vyjdou až další rok
  • Po oznámení obou portů v roce 2021 potkal obě nové verze další odklad

Studio Feral, které dopomáhalo přenést většinu starších dílů na MacOS a Linux, zmínilo zpoždění na Twitteru. I když nepodalo žádné vyjádření, které by přiblížilo nová data vydání v detailu, podle krátké reakce se zdá, že čekání zřejmě nebude, ale v řádu několika měsíců.

Kromě toho, že tým přistupuje k odkladu potom, co tak učinil už alespoň jednou, ukazuje se také to, že si pohrává s myšlenkou fyzické edice. Na otázku, zda se v budoucnu vedle digitální plánuje i vydání krabicové verze, studio totiž reagovalo tím, že možná ano, i když to nyní není jisté vzhledem ke stavu vývoje: „Určitě to zvážíme, ale ještě není nic dokončeno“.

Lara Croft and the Guardian of Light i Temple of Osiris byly vývojáři ze studia Crystal Dynamics původně vydány už v letech 2010 a 2014, a přestože nebyly nutně v souladu s motivy hlavní série, autoři věřili, že zdařile kombinují esenci značky: jako je průzkum, skákání a hádanky; s funkcemi kooperativního hraní, progresí a prvky zábavného střílení.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama