Na sociální sítě zase unikly údajné snímky ze Silent Hillu. Účet byl ale rychle zablokován
i Zdroj: Konami
Novinka Na sociální sítě zase unikly údajné snímky ze Silent Hillu. Účet byl ale rychle zablokován

Na sociální sítě zase unikly údajné snímky ze Silent Hillu. Účet byl ale rychle zablokován

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 5. 2022 12:45

Za poslední léta snad neexistuje neoznámený projekt, o kterém by se hovořilo tak často, jako o dalším pokračování série Silent Hill. Spojováno s ním bylo polské studio Bloober Team, Hideo Kodžima i podivný projekt Abandoned. Tentokrát jsme ale, zdá se, na dobré stopě. Na sociálních sítích se totiž objevily snímky, které chce někdo velmi pečlivě skrýt před komunitou.

Reklama

  • Další insider sdílí obrázky údajně z chystaného Silent Hillu
  • Tentokrát ale byly rychle smazány a účet zablokován

Sdílel je uživatel twitteru s přezdívkou Dusk Golem, známý především pro poměrně spolehlivé informace o sérii Resident Evil. Autenticitu může zaručit jedině svým jménem, případ je ale výrazně zajímavější z toho důvodu, že byly snímky velmi rychle odstraněny a Golemův účet dočasně zablokován kvůli porušení copyrightu.

Uživatel nakonec fotografie z Twitteru raději smazal a jeho účet byl obnoven. Fotografie ale samozřejmě z internetu nezmizely. Prohlédnout si je můžete například zde.

Poměrně zajímavé snímky ukazují byt zaneřáděný odpadky, čtení vzkazu v japonštině, mysteriózní scénu s chodbou polepenou papírky i tvář mladé ženy vytvořenou z útržků a nepříliš povzbudivých vzkazů. Minimálně stylem tak galerie působí správně hororově a mohli bychom dostat vyprávění o psychologickém rozkladu hrdinky. Dusk Golem ale tvrdí, že by měly pocházet zhruba z roku 2020. Pokud jsou vůbec pravé, mohl se projekt za čas výrazně změnit.

Spekulace okolo Abandoned a Blue Box sílí. Šéf studia Hasan tvrdí, že není spojen se Silent Hill ani Kodžimou
i Zdroj: Hrej.cz

Spekulace okolo Abandoned a Blue Box sílí. Šéf studia Hasan tvrdí, že není spojen se Silent Hill ani Kodžimou

Už několik týdnů se na sociálních sítích šíří někdy bláznivé spekulace o tom, čím vlastně bude připravovaná hra Abandoned…

22. 6. 2021 15:00

Tak jako tak nám zatím nezbývá nic jiného, než čekat na oficiální oznámení. A už by bylo načase, zatím poslední Silent Hill: Downpour nedávno oslavil desáté narozeniny.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama