Na obalu MLB The Show 22 se objeví Šohei Ohtani, hra vyjde i na Switch v dubnu
i Zdroj: Hrej.cz
MLB The Show 22 Novinka Na obalu MLB The Show 22 se objeví Šohei Ohtani, hra vyjde i na Switch v dubnu

Na obalu MLB The Show 22 se objeví Šohei Ohtani, hra vyjde i na Switch v dubnu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 2. 2022 12:37

Na začátku nového roku tradičně dochází k odhalení letošního ročníku virtuálního baseballu MLB The Show. Pokračování s číslovkou 22 na obale zdobí hvězda loňské sezóny Šohei Ohtani, hra navíc poprvé v historii vyjde i na Switchi. Dočkáme se už 5. dubna.

Reklama

  • MLB The Show 22 bylo oficiálně odhaleno
  • Na obale se skví Šohei Ohtani
  • Hra vyjde 5. dubna i s plnohodnotnou verzí pro Switch

Ohtani se v loňské sezóně zaskvěl, nadhazovač Los Angeles Angels totiž dokázal dominovat ve své disciplíně, ale zároveň i na pálce a na metách. Napálil 46 homerunů, osm tripleů (trojmetových odpalů) a ukradl 26 met. Zároveň ale zaznamenal 23 startů jako nadhazovač se slušným 3,18 ERA (průměr soupeřových bodů na devět směn nadhazovače) a strikeoutoval 29 procent všech pálkařů, kterým čelil. Přeloženo pro ty, kterým baseball moc neříká - něco naprosto nevídaného, obzvláště v extrémně kompetitivním moderním sportu.

S pořádnou dávkou nadsázky je to jako by nejlepší střelec fotbalového klubu byl zároveň elitním brankářem.

Japonský fenomén sice neslavil úspěch na klubové úrovni (Angels se jinak sezónou spíše protrápili), rychle se ale stal jednou z nejvýraznějších tváří baseballu. O jeho obsazení na obalu hry tak fanoušci spekulovali dlouho před oficiálním oznámením.

MLB The Show 22 kromě domácího PlayStationu (4,5) vyjde stejně jako loni i na konzolích Xbox, letos ale konzolovou trojici uzavře i Switch. Navíc by nemělo jít o žádnou polovičatou verzi, autoři slibují přenos postupu mezi všemi platformami, na Switchi se tedy zřejmě dočkáme plnohodnotného baseballového zážitku. Ten přitom platformě zatím chybí, dosud jej nabízí jen konkurenční R.B.I. Baseball, a to ve velmi bídné kvalitě.

Recenze MLB The Show 21, aktuálního ročníku nejlepšího baseballu na trhu
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze MLB The Show 21, aktuálního ročníku nejlepšího baseballu na trhu

27. 4. 2021 16:30
3

Jedna pálka, jeden míček, čtyři mety a parta borců s nadlidskými reflexy, kteří se chystají sehrát další šachovou partii v…

Podrobnosti o novinkách ve hře zatím neznáme. Víme, že hra bude na nových konzolích dražší než na Xbox One a PlayStationu 4. Zítra také přijde oznámení sběratelské edice (pravděpodobně s jiným, legendárním baseballistou na obalu).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama