Novinka Na Netflix dorazila velkolepá sci-fi sága Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně

Na Netflix dorazila velkolepá sci-fi sága Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně

Komerční sdělení
28. 12. 2023 13:20

Dvoudílná filmová událost REBEL MOON od Zacka Snydera podepsaného pod trháky jako 300, Muž z oceli nebo Armáda mrtvých vznikala celá desetiletí.

Reklama

Po nouzovém přistání v nejvzdálenějších končinách vesmíru začne Kora (Sofia Boutella), tajemná cizinka, která tají svoji minulost, nový život mezi mírumilovnými vesničany. Brzy se ale stane jejich jedinou nadějí na přežití. Tyranský vládce Balisarius (Fra Fee) a jeho krutý vyslanec admirál Noble (Ed Skrein) zjistí, že farmáři náhodou prodali svoji sklizeň Bloodaxovým (Cleopatra Coleman a Ray Fisher), vůdcům nesmiřitelné skupiny vzbouřenců proti nadvládě impéria.

Kora and Gunnar (Michiel Huisman), dobrosrdečný farmář neznalý záležitostí války, dostanou za úkol verbování bojovníků ochotných nasadit život za planetu Veldt. Vydají se proto do jiných světů, kde pátrají po Bloodaxových a dají dohromady skupinku bojovníků, které spojuje touha po vykoupení. Tvoří ji pilot a nájemný zabiják Kai (Charlie Hunnam), legendární generál Titus (Djimon Hounsou), vynikající šermířka Nemesis (Doona Bae), urozený zajatec Tarak (Staz Nair) a rebelka Milius (E. Duffy). Na Veldtu se pak probudí Jimmy (kterého namluvil Anthony Hopkins), starodávný mechanický ochránce, který se skrývá ve stínech, a dostane nový úkol. Nesourodá parta povstalců se ale musí naučit vzájemné důvěře a boji bok po boku. Jinak je armády impéria do jednoho zničí. Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně si můžete pustit už nyní pouze na Netflixu.

Galerie

Pohled do zákulisí

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama