Na betu Hitmana láká nové video
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na betu Hitmana láká nové video

Na betu Hitmana láká nové video

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 2. 2016 14:01 7
Reklama

Agent 47 sice nemá, pokud jde o jeho velkolepý comeback, na růžích ustláno, ale takový profík už je zvyklý na nějaké nepohodlí. Pokud jeho nové dobrodružství netrpělivě vyhlížíte a těšíte se na chystanou betaverzi, určitě se podívejte na nejnovější upoutávku.

Video láká přímo na betu a nechá nás nakouknout do jejího obsahu. Zkušební verze ostatně začne fungovat už tento týden, konkrétně v pátek 12. února. Ale jen na konzoli PlayStation 4. Verze pro PC bude k dispozici až o týden později, tedy od 19. února. Naneštěstí hráči na Xboxu One si v tomto případě musí na test nechat zajít chuť.

My ostatní si budeme moci zahrát úplně první misi, která je situovaná do přísně tajného náborového a výcvikového zařízení ICA. Konečně se tak dozvíme, za jakých okolností se hlavní hrdina série k agentuře připojil. A také se zde vůbec poprvé setká se svou dlouholetou spojkou Dianou Burnwood. Hra samotná, respektive její úvodní část pak vychází už 11. března.

Přístup do bety vám garantuje předobjednávka digitální kopie na PSN nebo Steamu. Nemusíte přitom kupovat ani plnou hru, vystačíte si i s takazvaným Intro Packem, který na českém PS Storu stojí 399 korun, zatímco verze The Full Experience vás přijde na 1699 korun. Postup z betaverze se nepřenáší do plné hry. Zajímavé bude sledovat i to, zda se pokusí systém předobjednávek hráči nějak očůrat jako v případě nedávné bety The Division.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama