Multiplayeroví Krotitelé duchů dostávají termín vydání. S naháněním duchů začnou za pár měsíců
i Zdroj: IllFonic
Ghostbusters: Spirits Unleashed Novinka Multiplayeroví Krotitelé duchů dostávají termín vydání. S naháněním duchů začnou za pár měsíců

Multiplayeroví Krotitelé duchů dostávají termín vydání. S naháněním duchů začnou za pár měsíců

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 8. 2022 09:30

Nadcházející multiplayerová hra s motivem Krotitelů duchů dostává pevné datum vydání. Autoři kooperativních akcí Predator: Hunting Grounds a Friday the 13th ze studia IllFonic oznámili, že právě chystané Ghostbusters: Spirits Unleashed chtějí vydat už v polovině podzimu. Konkrétně zacílené datum je 18. října.

Reklama

  • Multiplayerová 4v1 hra Ghostbusters: Spirits Unleashed od tvůrců Friday the 13th vyjde 18. října
  • Více detailů se dozvíme na nadcházejícím Gamescomu

Vzhledem k již známému datu vydání jsou nyní otevřené také předobjednávky pro všechny oznámené verze – tedy pro konzole PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, ale i PC verze exkluzivní pro Epic Games Store. Pro úplnost dodáváme, že předběžně zakoupená hra umožní přednostní přístup k několika dostupným kusům vybavení, jako je speciální Slimer, urychlovače částici, skiny a Proton Pack. Illfonic už dříve také upozornil, že více podrobností představí na letošním Gamescomu. 

Na rozdíl od předchozí produkce Illfonic, kde bylo cílem jednoho hráče nahánět zbylé osazenstvo, bude Spirits Unleashed orientováno přesně opačně. V duchu filmové předlohy, existující od roku 1984, bude Spirits Unleashed o souhře čtyř krotitelů při chytání ducha v rámci 4v1 asymetrického multiplayeru. Duch bude zajetí nicméně vzdorovat, takže nic nebude úplně tak jednoduché, jak se může zdát. Svou astrální podobou může po vzoru filmů použít k dočasnému ukrytí v okolních předmětech, létání i teleportaci trhlinami nebo střelbě slizu či tvorbě nohsledů.

Další funkcí, kterou vývojáři nastínili již dříve a která potěší hlavně pamětníky, je pak také provázání titulu s některými ikonickými lokacemi. Ve hře budete proto mimo běžných míst, jako je opuštěné vězení nebo muzeum, moci dále navštívit i věhlasnou haličskou zbrojnici krotitelů ve formě komunitního centra pro úpravy charakteru. „Přizpůsobte si nástroje svého Krotitele na pracovním stole a pak jej zde i otestujte pomocí trénování s terčem v sousední uličce,“  tvrdí o zbrojnici v popisu tvůrci s následnou analogií u ducha. „Navštivte Ray's Occult Books, abyste tak vstoupili do spektrální říše a přizpůsobili si duchův náklad, vzhled a rozličné možnosti z jiného světa.“

Stojí samozřejmě za zmínku, že i přestože je Spirits Unleashed primárně určené pro hraní více hráčů, umožní také bojovat po boku botů – buď s nahrazením části hráčů pomocí AI, nebo přímo hrou, kde je jediným živým hráčem její zakladatel.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama