MS zřejmě chystá Xbox Game Pass Ultimate
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MS zřejmě chystá Xbox Game Pass Ultimate

MS zřejmě chystá Xbox Game Pass Ultimate

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 4. 2019 15:10 1
Reklama

Pokud se řadíte mezi pravidelné a časté hráče, je docela pravděpodobné, že si předplácíte nějakou tu herní službu, už je to PlayStation Plus, EA Access, Humble Monthly nebo třeba Games with Gold a Xbox Game Pass. Právě u posledních dvou zmíněných jsme už dlouho očekávali sloučení. A jak to vypadá, opravdu k němu dojde.

Zprávu přinesl insider h0x0d, který už v minulosti v předstihu odhalil několik podobných oznámení. Xbox Game Pass Ultimate by podle něj měl být kombinací služeb Xbox Live Gold a Xbox Game Pass, celkem byste za měsíční předplatné měli utratit 15 dolarů, tedy v přepočtu zhruba 340 korun.

Xbox Live Gold je služba, která hráčům poskytuje výhody, jako je přístup do online multiplayeru, exkluzivní slevy a také pravidelné hry zdarma. Game Pass nabízí na bázi předplatného knihovnu her ze současné, minulé i předminulé generace Xboxu, navíc se Microsoft zavázal, že každá nová hra od jeho studií bude v Game Passu také debutovat, takže ji předplatitelé budou mít k dispozici hned v den vydání.

S ohledem na očekávané uvedení Xboxu One bez diskové mechaniky bude tato kombinace služeb ideálním řešením pro celou řadu zákazníků. Jak se na to díváte vy? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama