Mortal Kombat 12 má být odhalen už do několika týdnů. Zřejmě na akci Sony
i Zdroj: NetherRealm Studios
Novinka Mortal Kombat 12 má být odhalen už do několika týdnů. Zřejmě na akci Sony

Mortal Kombat 12 má být odhalen už do několika týdnů. Zřejmě na akci Sony

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 4. 2023 10:15

S tím, jak se blížíme k pomyslnému letnímu svátku, kterým bývalo E3, začíná znovu přibývat domněnek, co která akce nabídne a co se nám ukáže. Nedávno se takto začaly objevovat např. zprávy kolem značky Mortal Kombat. Právě její dvanáctý díl, který by tak navázal na MK11 z roku 2019, bude totiž údajně jednou z několika her, na které se brzy dostane.

Reklama

  • Mortal Kombat 12 se podle více důvěryhodných insiderů zřejmě dočká odhalení další měsíc
  • Jedním z hlavních kandidátů na odhalení je příští PlayStation Showcase

Několik zdrojů nyní naznačuje, že by odhalení nového Mortal Kombatu mohlo připadat už na květen, kdy se možná ukáže na spekulované akci Sony. Jeff Grubb, který o ní tento týden mluvil, řekl, že se jí dočkáme určitě v květnu, nejpozději pak na začátku června. Podle Nicka Bakera, dalšího insidera, bude pak samotná hra odhalena přímo na této akci. 

Baker sice pak přímo neuvádí, že by z toho Sony mělo těžit nějakou kompetitivní výhodu (např. plnou konzolovou exkluzivitu), ale mohlo by to dozajista znamenat, že bude mít formu exkluzivního obsahu, i když třeba jen malou. Mohlo by to také současně ale znamenat i něco jiného. PlayStation by mohl mít na hru také plná marketingová práva, což dává smysl, jelikož Sony nyní vlastní veletrh EVO.

Nový Mortal Kombat 12 je na cestě. Vyjde letos, potvrdil viceprezident Warner Bros. Discovery
i Zdroj: Warner Bros. / Mortal Kombat press kit

Nový Mortal Kombat 12 je na cestě. Vyjde letos, potvrdil viceprezident Warner Bros. Discovery

Včerejší večer sice patřil Sony a jejich State of Play. Nicméně zjevilo se i jedno velké oznámení, které nikdo nečekal.…

24. 2. 2023 10:42

Mezitím Jez Corden v podcastu XboxTwo souhlasil, že titul bude odhalen někdy brzy. Když si dáme dvě a dvě dohromady, lze tudíž už s o trochu větší nadějí říci, že hra bude možná odhalena na akci Sony. Ostatně nejde o jediné náznaky, které tak ukazují.

Pokud se totiž vrátíme přímo ke studiu NetherRealm – resp. jejich webu – vcelku nedávno došlo i k tomu, že stránky Mortal Kombatu prošly velkou aktualizací, což hovoří ve prospěch dalšího dílu. Oficiální web nyní obsahuje např. kvízy o designu některých postav a zajímavosti o každé z nich. Zajímavé však je, že výčet těchto bojovníků nezahrnuje rozhodně všechny. Pochází spíše z původních a postavy z novějších, jako je třeba desátý apod., chybí, což může značit případný reboot.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama