Mortal Kombat 1 odhaluje další dvě postavy. A ještě jednu, kterou nikdo nezná
i Zdroj: NetherRealme Studios / Mortal Kombat 1 press kit
Mortal Kombat 1 Novinka Mortal Kombat 1 odhaluje další dvě postavy. A ještě jednu, kterou nikdo nezná

Mortal Kombat 1 odhaluje další dvě postavy. A ještě jednu, kterou nikdo nezná

Jakub Fišer

Jakub Fišer

1. 8. 2023 09:10

Zářijová premiéra restartované série Mortal Kombat 1 se blíží a vývojáři z NetherRealm Studios postupně odhalují základní osazenstvo hratelných postav. V novém traileru se objevuje Geras, Liu Kang a z jejich rozhovoru je patrné i cosi o příběhu samotné hry.

Reklama

  • Mortal Kombat 1 v novém traileru láká na Liu Kanga a Gerase
  • „Strážci času“ nabídnou každý také velmi působivou fatalitu

Dvěma novými postavami jsou strážce přesýpacích hodin Geras a bůh ohně a strážce Earthrealmu Liu Kang, největší válečník z lidského pokolení. Oba figurují jako zcela zásadní osobnosti v příběhovém pozadí celé série Mortal Kombat a odhaluje se nám, že Mortal Kombat 1 nejspíš nebude tak úplně reboot série, jako spíš příběhový twist založený na časovém paradoxu.

Ve 3minutovém traileru vidíme obě hlavní postavy (souhrnně se jim říká „Keepers of Time“, tedy strážci času), kterak performují své fatality. Zrovna ta Liu Kanga, při které lusknutím prstu vyvolá černou díru, opravdu stojí za to.

Ed Boon, americký herní vývojář a jeden z tvůrců vůbec celé franšízy Mortal Kombat, se na síti X (dříve Twitter) podivil nad snímkem z onoho traileru. Objevuje se na něm několik bojovníků, v pozadí pak postava s neurčitými rysy. Nemá však jít o nového, dosud neoznámeného válečníka, nýbrž o vlastní postavu vycházející z nové funkce editoru vlastního bojovníka.

Mortal Kombat 1 odhaluje další dvě postavy. A ještě jednu, kterou nikdo nezná
i Zdroj: NetherRealm Studios / Mortal Kombat 1 press kit

Mortal Kombat 1 vychází již 19. září na všechny dostupné platformy, tedy PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama