Microsoft slaví dvacáté výročí série Halo limitovanou edicí Xbox Series X a Elite ovladače
i Zdroj: Hrej.cz
Halo Infinite Novinka Microsoft slaví dvacáté výročí série Halo limitovanou edicí Xbox Series X a Elite ovladače

Microsoft slaví dvacáté výročí série Halo limitovanou edicí Xbox Series X a Elite ovladače

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 8. 2021 15:37

Věří se tomu jen velmi těžko, ale série sci-fi stříleček Halo slaví dvacáté výročí. Vedle vydání regulérního šestého dílu se Microsoft rozhodl tuto příležitost oslavit speciální, limitovanou edicí konzole Xbox Series X a designové edice ovladače Elite Series 2.

Reklama

  • Microsoft představuje limitované edice Xbox Series X a Elite Series 2 inspirované Halo
  • Designy budou dostupné 15. listopadu

Nemám ve zvyku v novinkách kdovíjak hodnotit design limitovaných edicí a dalších herních kousků, tentokrát ale musím udělat výjimku. Designy konzolového bundlu i ovladače jsou opravdu povedené, chce se říct až úchvatné. 

Konzole je vyvedena v kombinaci černé s motivy hvězdné oblohy (které mají představovat noční “klenbu” viditelnou z dějiště hry, prstence Zeta Halo. Spodní část konzole pak evokuje metalické pláty ve stylu architektury některých světů Halo. Stejným stylem je ozdoben i přibalený ovladač. Součástí, jak je u limitovaných edicí Xboxu zvykem, je speciální tematický tón, který se ozve při zapínání nebo vypínání konzole. V balení bude také kód pro aktivaci plné verze Halo Infinite. Jde mimochodem o vůbec první speciální a jinak barevnou edici konzole.

Limitovaný ovladač Elite Series 2 je inspirován brněním Master Chiefa s ikonickým metalicky zeleným plátováním ve vrchní části ovladače. Madla ovladače pak tvoří hrubší, černé pogumování. Dominantou periferie je nakonec krásný zlatý D-pad. Součástí balení je, stejně jako v případě ostatních Elite ovladačů, elegantní pouzdro a řada vyměnitelných součástek.

Oba limitované kousky půjdou na trh 15. listopadu. Konzole bude stát 14 799 korun, doporučená maloobchodní cena ovladače je 5199 korun.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama