Microsoft dnes odstartuje Gamescom. Prezentace bude delší, než se čekalo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft dnes odstartuje Gamescom. Prezentace bude delší, než se čekalo

Microsoft dnes odstartuje Gamescom. Prezentace bude delší, než se čekalo

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 8. 2021 10:09

Už dnes se o slovo přihlásí Microsoft, který se symbolicky zapojí do letošního Gamescomu. Vlastní prezentaci si naplánoval na 19:00, a přestože původně avizoval, že půjde o úspornější akci, nové informace naznačují pravý opak.

Reklama

  • Microsoft prozradil, jak dlouhá bude dnešní prezentace
  • Livestream potrvá 90 minut
  • Stopáží se vyrovná konferenci z letošní E3

Z příspěvku na stránkách Xbox Wire totiž vyšlo najevo, že prezentace potrvá zhruba 90 minut. Stopáž se tedy téměř shoduje se streamem z letošní digitální E3, kam si Microsoft přizval Bethesdu. Je samozřejmě otázkou, zda se vyrovná i po obsahové stránce.

A na co se můžeme těšit? Příspěvek bohužel nezmiňuje nic konkrétního, slibuje novinky z dříve oznámených her od Xbox Game Studios a dalších partnerů z celého světa. Krom updatů k hrám mířícím na Xbox se vysílání bude soustředit také na službu Xbox Game Pass. 

Téměř určitě se objeví tituly, kterých se hráči dočkají ještě letos. Pomyslnou “tutovkou” jsou Psychonauts 2, výborně hodnocené pokračování od Tima Schafera ostatně vychází už zítra. S velkou pravděpodobností se také objeví Forza Horizon 5 a Halo Infinite. S velkým otazníkem jsou pak třeba tituly Perfect Dark, Fable a Contraband. A také Starfield, o němž jsme od E3 prakticky neslyšeli. A jaké je váš tip? Pochlubte se v komentářích.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama