Metroid Dread dostává další velkou aktualizaci, přináší tři nové režimy s maximální výzvou
i Zdroj: Nintendo
Metroid Dread Novinka Metroid Dread dostává další velkou aktualizaci, přináší tři nové režimy s maximální výzvou

Metroid Dread dostává další velkou aktualizaci, přináší tři nové režimy s maximální výzvou

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 4. 2022 12:09

Loňský návrat 2D ságy Metroid přijali fanoušci s nadšením, autoři navíc hru stále zásobí novým atraktivním obsahem. Nejčerstvější aktualizace 2.1.0 přináší hned trojici nových režimů Rush, které mají hráče otestovat největší možnou výzvou. Vedle toho byla opravena bizarní chybka související s obrazovkou smrti.

Reklama

  • Aktualizace 2.1.0 pro Metroid Dread přináší nové režimy
  • Ty nabízejí extrémní obtížnost a extrémní výzvu
  • Jde o postupné zabíjení bossů za různých podmínek

Všechny režimy nabízejí frenetickou a drsnou hratelnost, ve které se Samus postaví výběru nejsilnějších nepřátel. Boss Rush přináší chronologický boj s dvanácti silnými bossy, hrdinka má ale k dispozici jeden zásobník života, který se mezi boji neobnovuje. Po smrti sice můžete navázat s oživenou Samus, k běhu se ale připočítá časová penalizace. Cílem je samozřejmě dosáhnout co nejlepšího času a soupeřit s komunitou nebo kamarády. Jednotlivé bossy lze také pilovat v tréninkovém režimu. Boss Rush se odemkne po dohrání základního příběhu.

Dread Rush představuje ještě brutálnější výzvu. Odemkne se po dohrání kampaně s aktivací extrémního Dread Mode a výše zmíněných dvanáct bossů v řadě je nutné skolit bez jediného zásahu. Asi není třeba dodávat, že na tuto výzvu si mohou brousit zuby jen ti nejzkušenější a nejtrpělivější hráči.

Po dohrání alespoň jednoho z výše zmíněných módů se odemkne závěrečný Survival Rush. V něm proti Samus stojí nekonečný zástup bossů, kromě hrozby smrti ale zároveň tiká pětiminutový odpočet. Ten lze natahovat porážením nepřátel. Za udolání bez ztráty života je časový bonus o něco větší. I v tomto případě jde tedy o brutální výzvu.

Aktualizace je dostupná již nyní, samozřejmě bezplatně. Pokud vám tedy původní hra i s vrcholným Dread Modem přišla moc jednoduchá, nové přírůstky snad konečně plnohodnotně ověří vaše schopnosti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama