Marvel’s Blade je novou hrou od tvůrců Dishonored z Arkane
i Zdroj: Arkane
Marvel’s Blade Novinka Marvel’s Blade je novou hrou od tvůrců Dishonored z Arkane

Marvel’s Blade je novou hrou od tvůrců Dishonored z Arkane

Dominik Tománek

Dominik Tománek

8. 12. 2023 04:14

Zvěsti o oznámení nové hry od Arkane se potvrdily a studio přichází s adaptací příběhu oblíbené postavy Blade. V Marvel’s Blade zavítáte do Paříže.

Reklama

Hra byla odhalena v krátkém traileru, takže jsme se nedočkali žádných konkrétních záběrů ani podrobností o tom, kdy by mohla vyjít. Ředitel studia Arkane Lyon Dinga Bakaba však uvedl, že půjde o „pohlcující akční dobrodružství z pohledu třetí osoby.“ V popisu traileru je také uvedeno, že se jedná o hru pro jednoho hráče a že se odehrává v Paříži, kde začali upíři dělat problémy. Zatím to vypadá, že vývoj byl „teprve“ zahájen, takže je pravděpodobně, že si ještě počkáme.

Arkane Studios, které je jedním z mnoha velkých vývojářů spadajících pod stále větší impérium Microsoftu, se začátkem letošního roku hodně potácelo s vydáním nepovedeného Redfallu. Studio Arkane Austin vydalo několik patchů, které měly napravit některé problémy se hrou, ale i tak hře příliš nepomohlo. Arkane Lyon stojí za hrami jako série Dishonored nebo Deathloop, takže je hra snad ve správných rukách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama