Marvel’s Avengers přinášejí letní akci s plážovými obleky pro Thora, Black Widow a Iron Mana
i Zdroj: Crystal Dynamics
Marvel's Avengers Novinka Marvel’s Avengers přinášejí letní akci s plážovými obleky pro Thora, Black Widow a Iron Mana

Marvel’s Avengers přinášejí letní akci s plážovými obleky pro Thora, Black Widow a Iron Mana

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 7. 2022 21:59

Superhrdinská akce Marvel’s Avengers studia Crystal Dynamics tak trochu se zpožděním naskakuje na letní vlnu. Atmosféru prosluněných pláží můžete nasávat i s Black Widow, Thorem a Iron Manem, kteří dostávají úsměvné letní převleky.

Reklama

  • V obchodě Marvel's Avengers je dostupný letní oblek pro Black Widow
  • Později přijde i plážový Thor a Iron Man

Black Widow lze vyzbrojit elegantními bikinami, i tak si ale na bojiště neopomene vzít pár gadgetů a držáků na zbraně. Thor sází na bleskem nabité sluneční brýle a slušivé energetické plavky, přičemž dává na odiv své vypracované tělo. Tony Stark naopak volí dost nenápadnou variantu dobře střižené letní košile, trička a kraťasů v pískově žluté barvě.

Převlek pro Black Widow je k dispozici už nyní, ostatní obsah by měl být zpřístupněn během následujících týdnů.

Není to poprvé, co se autoři Marvel’s Avengers snaží naladit na letní vlnu. Už v loňském roce hráči dostali možnost vyzkoušet boj za svobodu s polonahým Stevem Rogersem aka Captainem Americou. Letní varianty základního setu hrdinů jsou tím téměř uzavřeny, Hulk totiž už z principu nosí v podstatě plážové oblečení a do party chybí jen Ms. Marvel.

Magazín Comingsoon připomíná, že koncept plážových převleků superhrdinů není tak úplně nemístný. Během devadesátých let totiž vycházely speciální letní čísla sloužící jako parodie jistého časopisu o sportu. Známí hrdinové, oblečení v odhalujících outfitech, v nich poskytovali smyšlené rozhovory a hráli v smyšlených reklamách.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama