Další únik mluví o She-Hulk v Marvel’s Avengers. Tentokrát velmi kuriózně během oficiálního streamu
i Zdroj: Square Enix
Marvel's Avengers Novinka Další únik mluví o She-Hulk v Marvel’s Avengers. Tentokrát velmi kuriózně během oficiálního streamu

Další únik mluví o She-Hulk v Marvel’s Avengers. Tentokrát velmi kuriózně během oficiálního streamu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 7. 2022 10:12

Studio Crystal Dynamics se snaží svůj superhrdinský titul Marvel’s Avengers zásobovat novými hratelnými postavami, jejich oznámení ale provází pravidelné úniky. O tom, že by se v ansámblu brzy mohla objevit She-Hulk jsme informovali nedávno, nyní byla tato spekulace potvrzena z dalšího zdroje, a to velmi kuriózního. Prořekl se totiž moderátor oficiálního streamu na twitchi Xboxu.

Reklama

  • Během oficiálního vysílání na twitchi Xboxu moderátor propálil She-Hulk v Marvel's Avengers
  • Přítomen byl i šéfdesignér hry, kterého to viditelně rozhodilo

Situace je o to pikantnější, že se během vysílání hry Frank “Techniq” Ellerbe sešel s šéfdesignérem Crystal Dynamics Brianem Waggonerem. Ellerbe se během vysílání rozmluvil právě o She-Hulk a následně zmínil, že jeho učitelka herectví ve hře ztvárňuje tuto hrdinku. Dle předchozích úniků mluvil o Krizie Bajos.

Úsměvné je, že sám několikrát zopakoval, že vlastně neví, jestli může tuto informaci říct do éteru. „Myslím si, že už to bylo odhaleno, ale…,” zamýšlel se nahlas. „Ne. Ne, ještě jsme neodhalili She-Hulk,” reagoval na něj viditelně sklíčený Waggoner.

Oba účastníci se pak pokusili chybu zamluvit, ale sdělení už z internetu nevymažou. Waggoner podotkl, že studio skutečně pracuje na dalším hrdinovi, ale zatím nepřišel správný čas na jeho oznámení. Na druhou stranu vůbec nepopíral, že by mělo jít o She-Hulk. Navíc by prázdninové načasování dávalo smysl, protože se od 17. srpna supersilná hrdinka ukáže i ve svém vlastním seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička na Disney Plus.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama