Avengers vítají Mighty Thor. Hrdinka chystaného snímku přináší bojechtivost i elegantní užití Mjölniru
i Zdroj: Crystal Dynamics
Marvel's Avengers Novinka Avengers vítají Mighty Thor. Hrdinka chystaného snímku přináší bojechtivost i elegantní užití Mjölniru

Avengers vítají Mighty Thor. Hrdinka chystaného snímku přináší bojechtivost i elegantní užití Mjölniru

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 6. 2022 10:30

Nová hratelná hrdinka Mighty Thor Jane inspirovaná připravovaným snímkem Thor: Láska jako hrom je po uvedení patche 2.5 již dostupná v Marvel's Avengers. Po dubnovém oznámení se nyní můžete podívat na krátké video o jejím příběhu, jakož i přehled všech schopností ve videu od Crystal Dynamics.

Reklama

  • Marvel's Avengers rozšířila jedenáctá hrdinka Mighty Thor Jane
  • Ve svém arzenálu třímá Mjölnir i magickou zbraň Undrjarn

Příchod Mighty Thor, civilním jménem Jane Foster, přináší do Avengers třetího válečníka schopného letu, přičemž seznam všech postav rozšiřuje na jedenáct. Hrdinku pro potřebu bezplatného DLC namluvila herečka Zehra Fazal, známá svou prací napříč videohrami i televizí. Kromě sběratelských předmětů, které příběh hráčům osvětlují, slouží k vyprávění i animák The Mighty Thor: Out of Time. Jeho autorem je zkušený ilustrátor Takeši Mijazawa, jenž se podílí na projektech Marvelu.

Jedinečný talent hrdinky začíná pasivní schopností, která napájí zesílení zvané God Tempest. Energie pro jeho použití je generována mlácením, přičemž jakmile je energie dost, hrdinka uvolní božskou sílu, která ji dočasně zvýší poškození na dálku a vytvoří rázové vlny s každým zásahem. Její jemnost s vrhaným kladivem Mjölnir se přitom projevuje ve více cestách, jako např. kombem na dálku zvaném Quick Fire, jež umožňuje ráznější druhý útok při správném načasování. Upgrade Seek and Pin rovněž zní užitečně. Na rozdíl od zmíněného komba s házením je totiž jeho smyslem ponechat vyhledávání nepřátel na Mjölniru a trefovat je, aniž by Jane musela mířit.

Sada talentů vrcholí ultimátní schopnosti The All-Weapon s proměnitelnou zbraní Ásgardu zvanou Undrjarn. Jane během ní vysílá vlastní Mjölnir, aby sám hledal a ničil nepřátele, přičemž ona mění Undrjarn do jeho kopie, aby ji chránil a snížil obdržené poškození. Efektivně má tak po ruce hned dvě Thorova kladiva: jedno létající a autonomní a jedno manuálně ovládané pro mlácení nepřátel.

Kromě božských schopností jsou pro Jane připraven také různé oblečky, stejně jako emotikony, jmenovky a řetězec misí. Ty vám umožní získat speciální vizuální odměny, včetně exkluzivních doplňků a již zmíněných písemností, které se více ponoří do Janina příběhu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama