Assassin’s Creed, Saints Row nebo Avengers. Sony potvrzuje novinky v rámci PS Plus Extra a Premium
i Zdroj: Square Enix
Novinka Assassin’s Creed, Saints Row nebo Avengers. Sony potvrzuje novinky v rámci PS Plus Extra a Premium

Assassin’s Creed, Saints Row nebo Avengers. Sony potvrzuje novinky v rámci PS Plus Extra a Premium

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 7. 2022 08:46

O víkendu se vynořily spekulace ohledně chystaných her do rozšířené služby PlayStation Plus. Sony již zveřejnila oficiální příspěvek, v němž celou řadu zmíněných titulů potvrzuje. Radost budou mít fanoušci série Assassin’s Creed, prostor ale dostanou i hrdinové od Marvelu.

Reklama

  • PS Plus Extra brzy nabídne pět her ze série Assassin’s Creed, Saints Row IV: Re-Elected nebo Marvel’s Avengers
  • Potvrzen byl také remake Final Fantasy VII spolu s rozšířením INTERmission
  • Do PS Plus Premium dorazí klasiky z PSP

Bohatší větev předplatného v podobě PS Plus Extra už 19. července zpřístupní celkem pět her z univerza Assassin’s Creed, konkrétně půjde o Eziovu kolekci, remaster Rogue, pirátský Black Flag spolu se samostatně stojícím rozšířením Freedom City a také Unity. 

Únik hovořil o Saints Row IV: Re-Elected, který se v nabídce skutečně objeví. Navíc bude doplněn standalone rozšířením Gat out of Hell. Datadisk nechybí ani v případě remaku Final Fantasy VII, s nímž dorazí INTERmission. Zapomenout nesmíme na kočičí adventuru Stray. Nad rámec nepotvrzených informací se v příspěvku objevují Marvel’s Avengers.

Assassin’s Creed, Saints Row nebo Avengers. Sony potvrzuje novinky v rámci PS Plus Extra a Premium
i Zdroj: PlayStation Blog

Ani to ale není vše. Mezi dalšími tituly najdeme Spirit of the North: Enhanced Edition, Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure, Jumanji The Video Game, Paw Patrol on a Roll! nebo ReadySet Heroes. Pro předplatitele nejdražší úrovně Premium budou nad rámec zmíněných her připraveny klasiky z PSP - No Heroes Allowed! a LocoRoco Midnight Carnival.

Rozšířená služba u nás byla spuštěna koncem minulého měsíce. Oproti Game Passu se liší především tím, že nebude nabízet prémiové hry hned v den jejich vydání. Zatím se zdá, že chce Sony nabídku pravidelně rotovat, aby si udržela zájem ze strany předplatitelů, uvidíme, s čím se vytasí v srpnu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama