Mario Kart 8 Deluxe dostane DLC s novými okruhy. Cena je 625 korun, fanoušci jsou rozpolcení
i Zdroj: Hrej.cz
Mario Kart 8 Deluxe Novinka Mario Kart 8 Deluxe dostane DLC s novými okruhy. Cena je 625 korun, fanoušci jsou rozpolcení

Mario Kart 8 Deluxe dostane DLC s novými okruhy. Cena je 625 korun, fanoušci jsou rozpolcení

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 2. 2022 14:40

I když fanoušci závodní série Mario Kart očekávali na včerejší prezentaci Nintendo Direct oznámení devítky, Nintendo si pokračování stále schovává. Místo toho studio odhalilo speciální DLC s názvem Booster Course Pass, které do Mario Kart 8 Deluxe dodá 48 (staro)nových závodních tras.

Reklama

  • Nintendo oznámilo nové DLC pro Mario Kart 8 Deluxe
  • Booster Course Pass přinese během dvou let 48 remasterovaných okruhů
  • Cena je stanovena na 625 korun, dodatek bude součástí prémiového předplatného

Bohužel ale k uvolnění závodů nedojde najednou. Vývojáři budou majitelům propustky okruhy uvolňovat postupně v rámci nadcházejících dvou let. Celkově půjde o šest vln, vždy po osmi okruzích. Vůbec první takový dodatek přijede 18. března.

Komunita Mario Kart je ale z DLC celkem rozpačitá. Všech 48 tras totiž nebude úplně nových, půjde o remasterované okruhy ze starších dílů. Cena Booster Course Pass se vyšplhá na 25 dolarů, v české distribuci 625 korun, což je dle komentářů řady hráčů nepřiměřeně moc

Další z možností získání dodatku je předplacení prémiového Nintendo Switch Online + Expansion Pack za 50 dolarů na rok. Hráči tím získají nejen přístup k online prvkům NSO, ale i vybrané expanze, včetně Booster Course Passu. Dle analytika Daniela Ahmada tím chce Nintendo docílit zvýšení hodnoty své předplatné služby i počtu předplatitelů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama