Update pro Mario Kart Live: Home Circuit doplňuje domácí závodění o split-screen a další obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update pro Mario Kart Live: Home Circuit doplňuje domácí závodění o split-screen a další obsah

Update pro Mario Kart Live: Home Circuit doplňuje domácí závodění o split-screen a další obsah

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 11. 2021 10:31

Majitelé konzole Nintendo Switch mohou díky Mario Kart Live: Home Circuit velmi rychle proměnit obývací pokoj v závodní dráhu, po níž se následně mohou vesele prohánět s proslulým instalatérem. Nový update přináší další možnosti, například tolik oblíbený split-screen.

Reklama


Možná se ptáte, jak vůbec Mario Kart Live funguje. Hra využívá možností rozšířené reality, model je osazen kamerou, která snímá prostor před motokárou. Obraz je přenášen na obrazovku Switche, kde je doplněn o barevnou grafiku, pak už konečně připomíná klasickou videohru. 

Split-screen nově umožňuje připojit dvě motokáry k jedné konzoli. Na obrazovku se tedy přenáší záznam z kamer obou závodníků, což hra samozřejmě reflektuje. Každý z hráčů si vystačí s jedním Joy-Conem, lze ale také připojit Pro Controller. Sluší se dodat, že základní balení obsahuje pouze jednu motokáru.

Další novinkou je kooperativní Relay Race, kde se hráči střídají v řízení v závodu proti mladému Bowserovi a jeho poskokům. Do tohoto režimu se mohou zapojit až čtyři závodníci. Za zmínku stojí i Luigi Cup, který byl přidán do Grand Prix. Novinky názorně předvádí přiložená ukázka.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama