Usain Bolt má rád hry. Mario Kart mu pomohl s titulem mistra světa.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Usain Bolt má rád hry. Mario Kart mu pomohl s titulem mistra světa.

Usain Bolt má rád hry. Mario Kart mu pomohl s titulem mistra světa.

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 12. 2021 18:55

Sportovce Usaina Bolta zná téměř každý – populární atlet, který překonal několik světových rekordů, se díky velkým úspěchům objevuje nejen v reklamách na sportovní oblečení, ale taktéž ve známých pořadech či časopisech. Legendární jamajský sprinter nyní v rozhovoru pro BBC prozradil, že má i velmi kladný vztah ke hrám.

Reklama

  • Usain Bolt se rád věnuje hrám
  • Jako malý se kvůli nim dokonce i ulil z tréninku
  • Dnes mu hraní pomáhá k uvolnění

Rozhovor vznikl ve spolupráci s Virgin Media, která ukazuje, jak by mohlo vypadat hraní budoucnosti. V rámci toho se pak Bolt přiznal, že jako malý vynechal trénink kvůli tomu, aby si mohl zahrát hry. Na otázku redaktora pak reagoval, že kdyby měl možnosti dnešní doby, asi by se chtěl stát profesionálním hráčem.

Na konci pak dodal, že v dnešní době mu hry pomáhají vypnout a zrelaxovat se – jediné, na co při hraní myslí, je vítězství. Redaktor  vtipně poznamenal, že mu Mario Kart zajistil titul mistra světa, což Bolt nijak nerozporoval. Odreagování u her mu zřejmě umožňovalo soustředit se jen na výkon i v dobách vrcholné kariéry.

V poslední době se tak dozvídáme o dalších a dalších známých lidech, kteří se hrám rádi věnují – to jen dále potvrzuje to, že hry už dávno nejsou jen zájmem úzce zaměřených osob, ale staly se součástí zábavné kultury stejně jako hudba, filmy nebo knihy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama