Majitelé KoA:R získají slevu na remaster
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Majitelé KoA:R získají slevu na remaster

Majitelé KoA:R získají slevu na remaster

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 9. 2020 10:10 3
Reklama

V souvislosti s blížícím se datem vydání Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning vydalo THQ Nordic prohlášení týkající se majitelů původní hry ve verzi pro Steam. Pouhých pár dní před vydáním se tak dozvídáme, že vlastníci Steam verze originálu dostanou časově omezenou možnost remaster zakoupit za zvýhodněnou cenu.

Pakliže jste se již v minulosti do barevných končin Amaluru vydali a současně splňujete podmínky, že se tak stalo skrze Steam, můžete se do vylepšené digitální Steam verze navrátit s 50% slevou, tedy za přibližně 500 Kč v případě standardní edice a 700 Kč v případě Fate Edition. Druhá zmiňovaná edice obsahuje mimo předělávky základní hry i nárok na nové rozšíření, kterého se dočkáme v průběhu příštího roku. Nabídka potrvá po 2 měsíce od vydání hry, tedy do začátku listopadu.

Konkrétní změny, které remaster zahrnuje, čítají převážně lehké zásahy kosmetického charakteru a blíže nespecifikované úpravy některých herních prvků. S výjimkou těchto změn tedy zůstává titul takřka na chlup stejný jako jeho předobraz z roku 2012. To zda vám bude ve finále tato absence výraznějších novinek a snahy o originalitu spíše po chuti, či právě naopak, můžete koneckonců osobně zhodnotit již příští týden, kdy hra 8. září vychází na PS4, PC a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama