Lords of the Fallen pokořilo významnou prodejní metu
i Zdroj: HEXWORKS
Lords of the Fallen (2023) Novinka Lords of the Fallen pokořilo významnou prodejní metu

Lords of the Fallen pokořilo významnou prodejní metu

David Bernard

David Bernard

23. 10. 2023 19:00

Pokud se počítáte mezi příznivce "soulsovek", určitě vám neuniklo vydání Lords of the Fallen. Tvůrci ze studia HEXWORKS nyní mohou slavit. Jejich dítko si během prvních deseti dní zakoupil více jak milion hráčů.

Reklama

  • Lords of the Fallen se během prvních deseti dní podařilo prodat více jak milion kopií
  • K úspěchu se vyjádřilo herní studio HEXWORKS i vydavatelství CI Games
  • Hra při vydání trpěla technickými potížemi. Autoři se je snaží adresovat v aktualizacích

Chvíli po úspěšném Lies of P se na scénu dere titul stejného žánru, Lords of the Fallen. Náročné souls-like dobrodružství vyšlo 13. října pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Ve studiu HEXWORKS, kde hra vznikla, pravděpodobně aktuálně slaví. Za prvních deset dní se totiž podařilo pokořit významnou prodejní metu. Počet kopií, které hráči napříč platformami zakoupili, přesáhl magickou hranici jednoho milionu.

K úspěchu se vyjádřil Marek Tyminski, CEO vydavatelské společnosti CI Games, pod kterou značka Lords of the Fallen aktuálně patří: 

“Lords of the Fallen je nejdůležitější a nejambicióznější hrou, kterou jsme během naší dvacetileté historie vyvinuli. Zároveň se jedná o první titul z našeho plánovaného portfolia AAA her, které vyjdou v nadcházejících letech. Dosažení jednoho milionu prodaných kopií, a to během pouhých 10 dní, bylo velkou událostí pro všechny v HEXWORKS a CI Games.”

Komentovaná ukázka z Lords of the Fallen vysvětluje, jak bude fungovat kooperace s dalšími hráči
i Zdroj: Hexworks / CI Games

Komentovaná ukázka z Lords of the Fallen vysvětluje, jak bude fungovat kooperace s dalšími hráči

Studio Hexworks uvolnilo macatou ukázku z chystané soulsovky Lords of the Fallen. Uvidíte tuhé souboje a díky komentáři…

28. 7. 2023 09:31

Saul Gascon, vedoucí studia HEXWORKS, neskrýval nadšení:

“Děkuji všem, kteří se vydali na cestu napříč Mournstead, nebojácně procházejíce zeměmi živých i mrtvých. Jsme neuvěřitelně vděční vášnivé komunitě Lords of the Fallen, a to hlavně za její neocenitelnou zpětnou vazbu a trvalou podporu. Je to právě její neochvějná oddanost, která nám umožnila tento úspěch. Jsme hrdí, že se o něj s tak skvělou komunitou můžeme podělit.”

Pro Lords of the Fallen vyšlo již několik aktualizací, které převážně adresují problémy technického rázu. Hra je dostupná na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama