Levnější Switch nepůjde připojit k doku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Levnější Switch nepůjde připojit k doku

Levnější Switch nepůjde připojit k doku

Martin Nahodil

Martin Nahodil

27. 3. 2019 09:57 2
Reklama

Po tom, co Wall Street Journal přišel s reportem ohledně toho, že se už na léto chystají dvě nové revize konzole Nintendo Switch, se do toho zapojil i britský Eurogamer a od svých zdrojů přinesl další zajímavé informace. Dle jejich slov jsou prý opravdu v přípravě dvě verze, přičemž jedna z nich bude levnější a přijde o některé funkce. Ta druhá pak bude pro náročnější hráče.

Ve srovnání s kapesními konzolemi Nintendo 3DS by se nové Switche dali popsat jako 2DS a New 3DS. Zatím nevíme, jak se budou jmenovat. Levnější varianta prý přijde o některé funkce, kterými se původní Switch dlouhou dobu pyšnil. Tou nejzásadnější je bezesporu to, že ho nebudete moci připojit k doku. Půjde tedy o klasický handheld. Samozřejmě se najdou hráči, kteří Switch využívají čistě v tomto módu, ale levnější varianta už se nebude dát nazvat hybridní konzolí.

Dále pak by měla chybět technologie vibrací HD rumble a mluví se také o tom, že nepůjdou oddělit joy-cony. Následkem toho bude tato revize výrazně levnější a Nintendo s ní chce prý cílit především na mladší hráče. Vypadá to tedy, že Switch se stane právoplatným nástupcem 3DS i přes to, že Nintendo v minulosti jasně řeklo, že tyto dvě konzole budou existovat vedle sebe.

Ohledně dražší varianty toho stále moc nevíme. Opět bylo zmíněno, že bude lehce výkonnější, ale ani tak se nepřiblíží PS4 Pro nebo Xbox One X. Prý by to měl být pokrok jako mezi 3DS a New 3DS. Tento Switch by měl podporovat stejné technologie jako ten současný. Mimo vyšší výkon by měl také mít lepší display.

Samotné Nintendo každopádně zatím nic nepotvrdilo, ale o nových revizích už se mluvilo delší dobu, takže bychom se tomu ani nedivili. Navíc by to odpovídalo stylu Nintendo, kdy v jedné generaci mají několik dost odlišných verzí jedné konzole. Jestli ale nové revize mají vyjít už v létě, tak by oznámení mělo přijít už zanedlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama