Lady Dimitrescu projde v novém DLC pro Resident Evil Village proměnou. Všimli byste si rozdílu?
i Zdroj: Capcom
Resident Evil Village Novinka Lady Dimitrescu projde v novém DLC pro Resident Evil Village proměnou. Všimli byste si rozdílu?

Lady Dimitrescu projde v novém DLC pro Resident Evil Village proměnou. Všimli byste si rozdílu?

Jakub Fišer

Jakub Fišer

12. 10. 2022 09:15

Resident Evil Village přinesl mnoho zajímavých momentů a také postav. Za všechny se sluší zmínit obrovitá upírská císařovna, Lady Dimitrescu, se kterou se hráč v rámci příběhu nejednou setká. V chystaném “zimním DLC” pro Village projde Dimitrescu zajímavou proměnou.

Reklama

  • Vývojáři Resident Evil Village změní Lady Dimitrescu
  • V novém DLC bude o půl metru nižší, budete za ni moct hrát
  • Zimní rozšíření vychází 28. října 2022

V rozhovoru na portále Polygon se o očekávaných změnách rozhovořil Kento Kinošita, šéf vývoje zimního rozšíření pro Village. Ten odhalil, že do herního módu Merceneries (ve kterém bojujete s vlnami nepřátel v nekonečném sledu) dorazí možnost hrát za nové postavy, mimo jiné i Lady Dimitrescu.

Kinošita sice komentuje její unikátní způsob boje, nicméně dodává, že aby postava nebyla zbytečně moc silná, byla trochu upravena. A tím vývojáři potěší všechny homunkuly a hráče malého vzrůstu.

Ikonická Lady Dimitrescu bude v novém DLC – jakožto hratelná postava – měřit necelých 9 stop, tedy asi 2,6 metru. V příběhu původní hry přitom měřila 9 stop 6 palců, tedy takřka 3 metry. Zimní DLC dorazí pro Village 28. října 2022 a bude k mání samostatně, nebo v rámci balíčku s původní hrou, pokud jste ji ještě nehráli.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama