Nový trailer pro rozšíření Resident Evil Village ukazuje third-person hratelnost i schopnosti Rose
i Zdroj: Konami
Resident Evil Village Novinka Nový trailer pro rozšíření Resident Evil Village ukazuje third-person hratelnost i schopnosti Rose

Nový trailer pro rozšíření Resident Evil Village ukazuje third-person hratelnost i schopnosti Rose

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 9. 2022 10:06

Studio Konami využilo akce Tokyo Game Show aby nalákalo hráče na připravovaný obsah pro loňský survival horor Resident Evil: Village. Do něj chystá third-person režim, který vám umožní prožít hlavní příběh z nové perspektivy a příběhové rozšíření s Rose Winters a jejími schopnostmi. To vše v rámci takzvané Winter’s Expansion.

Reklama

  • 28. října vyjde rozšíření Winter's Expansiuon pro Resident Evil Village
  • Přinese third-person pohled, nový příběh Rose a bonusové výzvy Mercenaries

Trailer ukazuje, jak bude hraní s kamerou posazenou za ramenem hrdinů vypadat. Hra v ten moment mnohem více připomíná starší pokračování (4, 5 a 6) nebo nedávné remaky dvojky a trojky. Na první pohled vypadají animace propracovaně a plynule, i když například souboje s novými prvky v podobě bránění a kopání působí mírně toporně.

Z obou pohledů pak můžou hráči projít nové příběhové rozšíření Shadows of Rose, zaměřené na Ethanovu dceru Rose Winters. Ta trpí speciálními schopnostmi, kterých se chce šestnáct let po konci původního příběhu zbavit. Zároveň je ale musí využít pro to, aby v nehostinném prostředí přežila. Mrazivou moc umí obrátit proti nepřátelům třeba tak, že je omráčí, zpomalí a pak jim udělí smrtící poškození.

Nabídku vedle toho rozšíří nové výzvy v režimu Mercenaries, kde se vrátí například proslulá Lady Dimitrescu.

Rozšíření Winters’ Expansion vychází 28. října, přičemž ve stejný den dorazí i Resident Evil Village Gold Edition, bundle obsahující původní hru s DLC ve výhodnějším balíčku. Samotné DLC stojí 529 českých korun, kompletní edice výhodnějších 1319 korun. Hra mimochodem dostala podporu i pro zařízení Mac.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama