konec-smiling-gator-a-tim-i-mmo-twilight-war
Novinka Konec Smiling Gator a tím i MMO Twilight War

Konec Smiling Gator a tím i MMO Twilight War

sleepless.

sleepless.

4. 1. 2006 16:02
Reklama

MMORPG titulů je dnes k dispozici nepřeberné množství. Většinou však jde o fantasy fláky, kde si fanoušek jiného settingu na své určitě nepřijde. Nadějí vyznavačů sci-fi i kyperpunku byl po dlouhé měsíce slibný MMO projekt Twilight War: After the Fall od  nezávislého tvůrčího týmu Smiling Gator Productions. Tato naděje bohužel zřejmě nadobro pohasla. Svědčí o tom informace na oficiální homepage výše uvedeného titulu, kde tvůrci oznámili konec Smiling Gator Productions a tím i projektu Twilight War: After Fall.

Důvodem ukončení činnosti Smiling Gator je jako ve většině případů nedostatek peněz, které tvůrcům došly ještě před koncem roku 2005 a pokusy o sehnání investora s naditou prkenicí se nesetkaly s úspěchem. Situace tedy nenabídla jinou volbu, než činnost týmu ukončit a tím odpískat i vývoj Twilight War: After Fall. Stránky hry budou ještě pár dní fungovat, takže ti co chtějí vědět oč v ní vlastně šlo mají ještě stále šanci si to zjistit. Ti co se na brzy již nefunkční homepage TW:AF trmácet nehodlají si budou muset vystačit s naším popiskem. Co dodat, rozhodně je to škoda.

Twilight War: After the Fall mělo být XORPG (Extreme Online Roleplaying Game) postavené na Source enginu od Valve a technologii SpeedTree sloužící k zaplnění herního světa stovkami tisíc odlišných a přirozeně vypadajících stromů. Hra samotná se odehrává na Zemi v roce 2290, kde po dvou velkých katastrofách (WW3, Zkázonosná válka) došlo k řadě velkých změn. Změnilo se nejenom uspořádání společnosti, ale také planeta samotná. Nyní je nazývána Terra nova a její povrch je tvořen kombinací neprostupné divočiny a pustin, kterým vládnou mutanti užívající mimozemskou technologii, před nimiž se jen stěží brání zbytky lidské civilizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama