Kompletní remake Knights of the Old Republic nemíní měnit původní děj
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kompletní remake Knights of the Old Republic nemíní měnit původní děj

Kompletní remake Knights of the Old Republic nemíní měnit původní děj

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 9. 2021 10:30 4

Vývojáři ze studia Aspyr Media, kteří včerejším dnem oficiálně potvrdili práce na remaku prvního Knights of the Old Republic chtějí zůstat věrní předloze. Více než osmnáct let staré RPG se tak při svém očekávaném návratu odchýlí od ikonického originálu pouze vizuálem, nikoli již příběhem.

Reklama

  • Remake KoTORu zůstane po stránce příběhu věrný odkazu originálu
  • Na hře aktivně pracují i někteří původní tvůrci ze studia BioWare

V rozhovoru navazujícím na vlastní přenos PlayStation Showcase 2021 se producent Ryan Treadwell vyjádřil, že práce slavném RPG od BioWare je pro Aspyr srdcovou záležitostí. „Jedná se o kompletní remake milovaného příběhu ze světa Star Wars, jež budujeme od začátku s myšlenkou zachování integrity původního příběhu a všech jeho postav.“ 

Zástupce vývojářského týmu taktéž potvrdil, že kromě autentičnosti děje bude zásadním cílem nabídnout hru v grafickému hávu potěšujícím fanoušky i nové hráče. Spolu s touto poznámkou také podtrhl, že projekt podobného ražení dalece převyšuje vše, co mělo studio známé pro portování a remasterování her dosud na starosti. Aby tudíž nedošlo k pochybení, přizvali si na pomoc zkušené veterány herního průmyslu, pocházejících mimo jiné i z řad tvůrců původního KoTORu.

Další ukázka očekávaného remaku vznikajícím ve spolupráci s Lucasfilm Games se má podle Treadwella objevit až za relativně dlouhou dobu. To stejné lze tudíž z našeho pohledu soudit i o konečném datu vydání, jež nebylo zatím oznámeno u PC ani časově exkluzivní verze pro PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama