Kodžima se možná ukáže na Summer Game Fest. Spekuluje se o oznámení nové hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kodžima se možná ukáže na Summer Game Fest. Spekuluje se o oznámení nové hry

Kodžima se možná ukáže na Summer Game Fest. Spekuluje se o oznámení nové hry

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 6. 2021 13:40

Už zítra započne červnové šílenství stojící na obrovském množství herních akcí a konferencí, jehož hlavní hvězdou je samozřejmě E3. Zítra se ale na naše obrazovky podívá i Geoff Keighley s akcí Summer Game Fest, která stále skrývá některá tajemství. Jedním z nich je to, zda uslyšíme oznámení z úst Hidea Kodžimy.

Reklama

  • Asistentka Kodžimy zveřejnila fotku známého vývojáře s kartičkou Summer Game Fest
  • Začíná se tak spekulovat o oznámení nové hry

Je nutné připomenout, že svérázný a unikátní zážitek Death Stranding je už dva roky starý – minimálně od té doby studio Kojima Productions pracuje na nové hře, což oficiálně potvrdilo před osmi měsíci. Nedávno jsme se také dozvěděli, že odhalení nového projektu pravděpodobně proběhne v blízké době. Možná už na Summer Game Fest?

Asistentka Kodžimy totiž na svém twitterovém účtu sdílela fotku známého vývojáře s kartičkou SummerGameFest, což by naznačovalo osobní návštěvu u Keighleyho ve studiu. Na druhou stranu je nutné poznamenat, že mezi partnery a studii, které si na akci přichystaly oznámení, není studio Kojima Productions uvedené. Opět tak můžeme pouze spekulovat – pravdu se dozvíme už zítra večer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama