Jurský svět se vrací na telefony. V Primal Ops budete zachraňovat a sbírat dinosaury
i Zdroj: Universal Studios
Mobilní hraní Jurassic World Primal Ops Novinka Jurský svět se vrací na telefony. V Primal Ops budete zachraňovat a sbírat dinosaury

Jurský svět se vrací na telefony. V Primal Ops budete zachraňovat a sbírat dinosaury

Jakub Fišer

Jakub Fišer

30. 5. 2022 19:10

Již 9. června vtrhne do kin nový díl ságy Jurský svět s podtitulem Nadvláda. Vývojáři ze studia Behaviour tak doprovodí očekávaný snímek i mobilní hrou pro Android a iOS, která se bude věnovat speciální armádní jednotce, která ochraňuje dinosaury.

Reklama

  • Jurassic World Primal Ops nastoupí na trend Jurského světa s novým filmem
  • Ve hře se zhostíte role ochránců dinosaurů, kteří nechtějí dopustit druhé vyhynutí
  • Datum vydání zatím nebylo oznámeno, podle všeho by ale mělo kopírovat vstup filmu do kin

Videohry s tématikou Spielbergova Jurského světa jsou pro fanoušky vždy sváteční záležitostí. Vychází totiž velmi sporadicky a málokdy opravdu stojí za to. Teď se na nás ve spolupráci s novým filmem valí i Jurassic World Primal Ops, zbrusu nový mobilní titul s dinosaury.

V této akční adventuře se hráči zhostí role dinosauřích záchranářů, kteří musí zachránit, posbírat a mnohdy i bojovat s prehistorickými ještěry. Je však nutné se s těmito živými fosiliemi spojit v boji proti lidem, kteří si přejí, aby dinosauři znovu vymřeli.

Zároveň můžete sbírat desítky ještěrů, z nichž některé si pak můžete v boji zavolat na pomoc. Vývojáři rovněž zmiňují perfektní ozvučení jednotlivých tvorů, skvělý soundtrack inspirovaný původní znělkou od Johna Williamse a samozřejmě i krásnou grafiku; v některých úrovních také zničitelné prostředí.

Recenze Jurassic World Evolution 2, návratu do stejné dinosauří řeky
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze Jurassic World Evolution 2, návratu do stejné dinosauří řeky

5. 1. 2022 20:30

Pracovat ve Frontier Development musí být pro některé sen. Třeba pro mě! Podíváte se na chodbách společnosti doprava a…

Novinka Jurassic World Primal Ops zatím nemá pevné datum vydání, hra je však takřka hotová a čeká se tak pouze na to, až do kin vtrhne nejnovější díl této série. Vývojářské studio Behaviour na oficiálním webu uvádí, že hra bude dostupná pro Android i iOS a to “již brzy”. V tuto chvíli se můžete na hraní předregistrovat, takže jakmile bude možné zapojit se do hraní, přijde vám upozornění.
 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama