jak-to-bude-s-vydanim-pc-verze-ghost-recon-aw
Novinka Jak to bude s vydáním PC verze Ghost Recon: AW

Jak to bude s vydáním PC verze Ghost Recon: AW

sleepless.

sleepless.

6. 3. 2006 16:52
Reklama

Příznivci série Ghost Recon, kteří se stále zuby-nehty drží svého PC a úspěšně odolávají nátlaku next-gen konzolí, rozhodně nepotěšila nedávno zveřejněná informace o tom, že vydání PC verze titulu Ghost Recon: Advanced Warfighter bylo posunuto až na druhý kvartál tohoto roku, zatímco verze konzolové vyjdou ještě během března. Hned se začaly objevovat spekulace a nářky týkající se zaprodanosti Ubisoftu "konzolistům", někteří hned předpovídali úpadek her na PC, konec světa, příchod satana a tak podobně. Zkrátka obvyklá a jako vždy zbytečná, hysterie, kterou snad uklidní následující informace, jež pochází přímo od Ubisoftu a je tedy oficiální.

PC verze titulu Ghost Recon: Advanced Warfighter vyjde letos v květnu, takže přijde zhruba o dva měsíce později než verze konzolové. To se snad dá vydržet, či ne? Společně s touto informací zveřejnila spol. Ubisoft ústy producenta Mathieu Girarda i oficiální důvody, jež posunutí vydání PC verze GRAW zapříčinily. Jako obvykle je hlavním důvodem snaha nabídnout hráčům kompletní produkt se všemi prvky, které tvůrci ve hře chtěli mít. PC verze GRAW totiž není port Xbox 360 verze (jak už bylo asi milionkrát a stejně zbytečně při různých příležitostech zdůrazněno), ale hra vyvinutá s ohledem na specifické možnosti PC platformy. Rozdílů oproti Xbox 360 verzi je celá řada a týkají se nejenom technického zpracování, ale i obsahu.

V základu se bude PC verze samozřejmě lišit ovládáním, které využívá daleko větších možnost, jež poskytuje kombo myš a klávesnice než gamepad. PC verze také nabídne větší možnosti co se ovládání ostatních členů Ghost jednotky týče, což má na svědomí jejich AI, která je odlišná od AI spolubojovníků ve verzi pro Xbox 360. Majitelé PC se prý navíc dočkají multiplayer obsahu, který verze konzolové svým majitelům nenabídnou. Platí to hlavně o co-op módu a módu Domination. Další informace o specifikách multiplayer části PC verze prý budou zveřejněny v následujících týdnech. Pro tuto chvíli tedy platí hlavně to, že PC verze Ghost Recon: Advanced Warfighter vyjde letos v květnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama