Jak je na tom Scalebound? Šéf Xboxu se krátce vyjádřil k téměř zapomenuté hře
i Zdroj: Microsoft
Scalebound Novinka Jak je na tom Scalebound? Šéf Xboxu se krátce vyjádřil k téměř zapomenuté hře

Jak je na tom Scalebound? Šéf Xboxu se krátce vyjádřil k téměř zapomenuté hře

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 9. 2022 11:39

Není žádné tajemství, že studio PlatinumGames stále stojí o značku Scalebound, kterou vlastní Microsoft. Jak se k potenciální spolupráci staví Phil Spencer?

Reklama

  • Phil Spencer nyní nemá co říct k projektu Scalebound
  • Naděje na obnovení vývoje je zřejmě mizivá

Zájem o hru začátkem letošního roku připomínal výkonný ředitel PlatinumGames - Acuši Inaba. V jednom z rozhovorů naznačil, že by celou záležitost rád prodiskutoval s Microsoftem, ředitel vývoje Hideki Kamija dodal, že do projektu investoval hodně energie, takže by byla věčná škoda, pokud by Microsoft nechal Scalebound u ledu. “Rádi bychom s tím něco udělali. Phile! Pojďme se do toho společně pustit.”

Šéf Xboxu se k projektu sám od sebe nevyjadřuje, nyní se ho však na potenciální oživení přímo zeptali redaktoři magazínu Game Watch. “Ohledně Scalebound momentálně není co říct,” dopověděl s úsměvem. 

Sluší se dodat, že projekt částečně ztroskotal na neshodách mezi PlatinumGames a Microsoftem. Když Spencer vysvětloval, proč se rozhodli přerušit vývoj, poukázal na skutečnost, že s autory nemohli najít společnou řeč, o podobě hry měla každá strana odlišnou představu. Těžko si tedy představit, že Microsoft bude mít zájem projekt oživit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama