It Takes Two předvádí souboj s vysavačem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka It Takes Two předvádí souboj s vysavačem

It Takes Two předvádí souboj s vysavačem

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 3. 2021 10:24

Minulý týden byla zveřejněna ukázka z kooperace It Takes Two, v níž autoři předvedli úvodních 22 minut ze hry. Tým Josefa Farese nicméně nepolevuje, tentokrát přináší kratší trailer, který celé dobrodružství v krátkosti shrnuje.

Reklama

Cody a May v ukázce projdou hned několik úrovní. V nich se v jisté míře odráží jejich každodenní život. Cody zanedbává udržování venkovního skleníku, který se tím pádem proměnil v neprostupnou džungli, May zase nemá čas na její oblíbené šachy, z nichž si Cody postavil malý hrad. O pozornost se přihlásí také rozbitý vysavač. Tomu se zase nelíbí, že ho Cody nikdy neopravil.

V traileru se tradičně objevuje také Kniha lásky od doktora Hakima, která se snaží zachránit manželství ústřední dvojice. Té propůjčil hlas přímo Josef Fares. Ukázku podtrhuje písnička The Chain od britsko-americké skupiny Fleetwood Mac.

It Takes Two bude patrně mnohem delší, než poslední hra od Hazelight Studios. Zatímco k dokončení A Way Out stačilo šest až osm hodin, Cody a May dle Farese zabaví až na 15 hodin. Hra vychází 26. března na konzolích a na PC.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama