infraworld-zrusen-omikron-2-az-v-roce-2009
Novinka Infraworld zrušen, Omikron 2 až v roce 2009

Infraworld zrušen, Omikron 2 až v roce 2009

sleepless.

sleepless.

10. 2. 2006 08:53
Reklama

Francouzský tvůrčí tým Quantic Dream se před několika lety proslavil solidním žánrovým mixem Omikron: The Nomad Soul, aby na sebe minulý rok opět strhl pozornost médií i hráčů díky titulu Fahrenheit, který sice nebyl ani zdaleka dokonalý, ale zaujal některými originálními prvky a hlavně spojením příběhu a hry v jeden výborně hratelný celek (až na nepovedený konec a stealth sekvence). Řada hráčů si však po dohrání Fahrenheit musela nutně položit otázku týkající se budoucnosti týmu Quantic Dream. Čeho se od těch šikovných frantíků dočkáme příště a hlavně kdy?

Vývoj všech titulů totiž zatím Quantic Dream trval pokaždé několik let a do budoucna se na tom podle všeho vůbec nic nic nezmění. Vyplývá to z rozhovoru na sajtě Working-Title.de, v němž Guillaume de Fondaumiere prozradil hned trojici zajímavých informací. Nejdříve tu nejhorší. V dubnu minulého roku představený next-gen titul Infraworld nikdy nevyjde. Vývoj hry v podstatě ani pořádně nezačal, protože koncept, který dali tvůrci z Quantic Dream dohromady prý žádného vydavatele nezaujal. Projekt Infraworld byl tudíž zameten pod stůl a pak vyhozen do koše společně s ostatním smetím.

Další informace už je sice o trochu positivnější, ale rozhodně nejde o nic, z čeho bychom se mohli bezuzdně radovat. Vývoj projektu Omikron 2 už údajně začal a pokračuje. Zatím však ne na plný plyn a fanoušci původní hry prý s jeho vydáním nemají počítat dříve než v roce 2009. Důvodem k tomu, že se Quantic Dream nevěnují vývoji Omikron 2 naplno je jiný, zatím tajný, titul. Ten v současnosti tvůrce zaměstnává nejvíce, protože už má svého vydavatele a vyjde tak určitě před Omikron 2 a tím pádem i dříve než  v roce 2009. To je přeci alespoň trošku positivní informace. Nebo ne?

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama