info-o-free-updatu-chronicle-4-pro-lineage-ii
Novinka Info o free updatu Chronicle 4 pro Lineage II

Info o free updatu Chronicle 4 pro Lineage II

sleepless.

sleepless.

10. 2. 2006 13:54
Reklama

Několik let staré MMORPG Lineage II se sice často v novinkách a zprávách obecně nevyskytuje, ale bez ohledu na to patří stále ke skupince těch nejhranějších. Z velké části na tom má podíl i sama společnost NCSoft Europe, která hru ukázkově podporuje, což dokládá právě vydaný masivní update nazvaný Chronicle 4: Scions of Destiny, který je jako obvykle všem platícím hráčům Lineage II k dispozici zcela zdarma a přináší jim více než 1.5 GB nového obsahu.

Zatímco poslední update Chronicle 3 přinesl nový obsah určený spíše začínajícím hráčům, tak obsah Chronicle 4 je zaměřen prakticky výhradně na hardcore hráče s high-level postavami. Tvůrci pro ně přichystali dvě zbrusu nové honitby Rune a Godard, dále pak k dobývání určený nový hrad v Godardu, k dispozici je také takřka nepřemožitelný drak Valakas a vhod přijde implementace chytání ryb jako nebojové aktivity, na níž mohou hráči vydělat trošku peněz a uklidnit svoje nervy.

Pro hráče na 76 levelu bude instalace updatu znamenat zpřístupnění nových dovedností a pro hráče na levelu 75 je zase přichystán tzv. hero and noblesse system, v jehož rámci budou hráč soutěžit ve speciální olympiádě, což je jenom krycí název pro sérii obtížných úkolů a PvP soubojů. Vítěz této olympiády bude označen titulem Hero-Hrdina a  kromě nových zbraní na něj čeká i speciální aura, aby každý na první pohled poznal, že má před sebou někoho speciálního. Další informace o Lineage II i updatu Chronicle 4 najdou zájemci na homepage a ukázky z Chronicle 4 jsou k vidění okolo textu, nebo za tímto odkazem.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama