Hunt: Showdown přidá různé typy nábojů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hunt: Showdown přidá různé typy nábojů

Hunt: Showdown přidá různé typy nábojů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 2. 2021 15:17

Pokud jste někdy zaslechli hPod s Radkem, určitě vám nemohl uniknout pojem Escape From Tarkov. Realistická akční simulace se snaží co nejvíce napodobit reálný konflikt post-apo světa, a to včetně různé úrovně neprůstřelných vest a s tím související náloží různých nábojů, které mají různou rychlost, poškození či průraznost. Tento nápad studia Battlestate Games nyní ve svém provedení přebírá i Crytek.

Reklama

Take cover.
A colorful concoction is coming very soon…

What could the different colors mean, Hunters? pic.twitter.com/NZL6CAHuve

— Hunt: Showdown (@HuntShowdown) February 4, 2021

 

Studio vyvíjející Hunt: Showdown totiž oznámilo, že pro další aktualizace chystají nejen nového bosse, ale také různé typy nábojů přičemž jeden z obrázků na Twitteru ukazuje, že jich bude skutečně mnoho. V uběhlých dnech navíc vývojáři pomalu poodhalovali jednotlivé typy, díky čemuž víme, že narazíme třeba na olověné náboje s vyšší penetrací, Dragonbreath náboje podpalující vše, co jim stojí v cestě, nebo například na jedovou či zápalnou kulku.

Tato aktualizace tak po dlouhé době opět kompletně promíchá hratelnost a metu Hunt: Showdown a musíme říct, že se na novou aktualizaci opravdu těšíme.

The Incendiary bullet has a small charge that ignites when fired & sets flammable targets alight, but a visible tracer can give the shooter's position away.

The poison bullet shatters on impact, releasing a toxic agent but with reduced stopping power & penetration. pic.twitter.com/HHgy0sIOim

— Hunt: Showdown (@HuntShowdown) February 15, 2021

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama