Hunt: Showdown představuje obsah limitované akce Serpent Moon
i Zdroj: Crytek
Novinka Hunt: Showdown představuje obsah limitované akce Serpent Moon

Hunt: Showdown představuje obsah limitované akce Serpent Moon

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 7. 2022 14:45

Hunt: Showdown pomalu představuje extrémně očekávanou limitovanou akci Serpent Moon. Po novém traileru je komunita nadšená a není se čemu divit. Do hry totiž kromě nových zbraní zamíří také upravený mechanismu eventů nebo „nová“ denní doba.

Reklama

  • Hunt: Showdown ukazuje obsah další akce
  • Dočkáme se nových zbraní, skinů i denní doby
  • Serpent Moon bude trvat dva měsíce, do hry dorazí 27. července

V dřívějších dobách byla podoba časově limitovaných akcí prakticky stejná. Studio vytvořilo sadu předmětů, které se objevily na mapě a hráči měli za úkol je zničit. Takto museli nasbírat tisíce bodů, Serpent Moon ale princip alespoň trochu ozvláštňuje. Na mapě se budou objevovat hnízda hadů, kteří navíc mohou v blízkém okolí hráče otrávit. Musí se tak posílit a hady následně obětovat zapálením. Tímto získají potřebné body k získání odměn.

Jak už jsme zmínili, do hry se taktéž chystají nové zbraně, přesněji Sparks pistole a další variace brokovnice Romero s externím zásobníkem. Ve hře se také objeví noc s úplňkem, díky čemuž bude v noci mnohem lepší viditelnost. A samozřejmě také cela řada skinů v čele s rozvíjejícím se skinem, který se bude měnit v závislosti na tom, jak se nám bude dařit. Zajímavé také je, že Serpent Moon bude trvat téměř dva měsíce a do hry dorazí už 27. července - oficiálně ale o novém bossovi stále nic nevíme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama