Hunt: Showdown představuje další rozsáhlou aktualizaci. Do hry se dostane černý trh i další vylepšení audia
i Zdroj: Crytek
Novinka Hunt: Showdown představuje další rozsáhlou aktualizaci. Do hry se dostane černý trh i další vylepšení audia

Hunt: Showdown představuje další rozsáhlou aktualizaci. Do hry se dostane černý trh i další vylepšení audia

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 7. 2022 11:52

Hunt: Showdown se za poslední roky těší poměrně velké popularitě. I když jeho čísla nyní lehce klesají, stále se do hry vrací tisíce hráčů denně, na což Crytek navazuje neustálým přidáváním nových aktualizací. Není to tak dávno, kdy jsme se dočkali rozsáhlé aktualizace a nyní vývojáři hlásí další takovou – ta se sice nesoustředí nutně na nový obsah, avšak přináší několik nových funkcí.

Reklama

  • Hunt: Showdown oznamuje aktualizaci 1.9
  • Ta přinese vylepšení zvuků střelby, černý trh a změny pro DeSalle

Výčet je opravdu bohatý, Crytek například opět vylepšuje zvuk střelby, díky které bychom měli i z větší vzdálenosti poznat, zdali je souboj v budově či venku. Studio slibuje vylepšení desyncu, upravila se mapa DeSalle, a to jak v rámci spawnování hráčů, tak jednotlivých oblastí, kam vývojáři přidali nebo ubrali krytí či žebříky. 

Velkou novinkou je černý trh, kam každý den zamíří různé kosmetické doplňky. Jejich cena bude snížena a nahradí se tím dosavadní systém denních nabídek. Upravily se také různé vlastnosti existujících zbraní, trvání zápasu bylo sníženo na 45 minut a dočkali jsme se dvou nových skinů pro huntery a nového skinu pro nůž. Aktualizace je nyní na testovacích serverech a brzy by měla dorazit i do klasické verze. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama