Hunt: Showdown představuje novou limitovanou akci, opět se setkává s kritikou hráčů
i Zdroj: Steam - Hunt Showdown
Novinka Hunt: Showdown představuje novou limitovanou akci, opět se setkává s kritikou hráčů

Hunt: Showdown představuje novou limitovanou akci, opět se setkává s kritikou hráčů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 3. 2022 12:12

Hunt Showdown si pro své hráče a fanoušky připravil další limitovanou akci. Stejně jako v případě Vánoc i tentokrát si mohou hráči skrze celý event odemykat limitované předměty, přičemž největší trofejí je legendární skin na Winfield Model 93.

Reklama

  • Crytek představuje novou akci do Hunt: Showdown
  • Její princip je stejný jako v případě vánočního eventu
  • Hráči opět kritizují drahé balíčky a skiny

Po temném světě se budou nově vyskytovat jakési podobizny, které musí hráči ničit. Tentokrát získají hráči bonus i v případě extrakce s trofejí, přičemž cílem je nasbírat 10 tisíc bodů. Novinkou v této aktualizaci jsou také dvě nové zbraně, dvě nové varianty a čtyři legendární skiny v obchodě.

Vývojáři se ale po vánočním sbírání poučili a snaží se ulehčit sbírání bodů. Jak už jsme zmínili, hráči získají několik desítek bodů za únik z mapy s trofejí bosse, stejně tak se objevil nový trait pro lovce, díky němuž hráč vidí podobizny o několik metrů dále a získává o 10 % více bodů.

I tentokrát se ale studio Crytek dostává pod těžkou kritiku své věrné komunity. Hráči si stěžují na extrémně drahý skin bomby, který v rámci eventu dorazil do hry, zároveň se jim nelíbí nové DLC, které obsahuje tematicky laděného lovce. Ve vánoční akci byl totiž odměnou právě skin na postavu, což tentokrát Crytek nedělá. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama