Hráči zničehonic otáčí – Diablo Immortal je podle nich v některých ohledech skvělá hra
i Zdroj: Blizzard / Diablo Immortal press kit
Mobilní hraní Diablo Immortal Novinka Hráči zničehonic otáčí – Diablo Immortal je podle nich v některých ohledech skvělá hra

Hráči zničehonic otáčí – Diablo Immortal je podle nich v některých ohledech skvělá hra

Jakub Fišer

Jakub Fišer

19. 7. 2022 14:40 6

Kritika kolem MMORPG se zčistajasna mění o 180 stupňů. Hráči najednou mluví o Diablu Immortal jako o skvělé hře, ale má to háček. Rozhodně to totiž není hra po každého.

Reklama

  • Diablo Immortal se asi začíná hráčům líbit
  • Na Redditu aktuálně diskutují o tom, že na příležitostné hraní je nové Diablo ideální
  • Jaký názor máte vy?

Diablo Immortal rozhodně nezažilo zrovna ideální premiéru. Objektivní technický stav je sice v pořádku, hra vypadá velmi pohledně, ovšem ne každému vyhovuje nátlakový mikrotransakční mechanismus. Již od svého vydání před víc jak měsícem se novinka trápí s odlivem hráčů.

Diablo Immortal rozděluje i Čechy. Hráči na Androidu ji nesnáší, Applisti zase milují
i Zdroj: Blizzard

Diablo Immortal rozděluje i Čechy. Hráči na Androidu ji nesnáší, Applisti zase milují

Od začátku kritické smrště vůči Diablo Immortal a mikrotransakčním praktikám Blizzardu se objevuje v uživatelských recenzích…

11. 7. 2022 11:30
1

Svůj vliv na to měla i přebujelá kritika na samém začátku, kdy kvůli tzv. review bombingu odpůrci mikrotransakcí vystřelili hru až na nejhorší místo na serveru Metacritic. Teď ale pozvolna přichází pro Blizzard úleva, jak informuje server PCGamesN.

V jednom vláknu na Redditu hráči diskutují nad tím, že v případě, když ignorujete tvrdou mechaniku mikrotransakcí, může být pro vás hra velmi přínosná a funguje prakticky jako běžná a dobře zpracovaná videohra na uklidnění mysli.

Myslím, že Blizzard vytvořil perfektní hru pro příležitostné hráče, aniž by si to uvědomil,” píše jeden z hráčů pod přezdívkou DreadBladee. “Když Immortal vyšel, hodně jsem ho nenáviděl. Ale teď už mi vadí jen monetizace, která se mě stejně netýká, takže teď ho mám jako perfektní hru na příležitostnou zábavu,” doplnil.

Kromě toho se ale více hráčů shoduje na tom, že singleplayer bez mikrotransakcí je pro ně velmi přijatelně zpracován a hru si s přimhouřeným okem užívají. Ozývají se i hlasy, že Diablo může být ideální pro hráče původních dvou dílů, tedy generace dnešních třicátníků, čtyřicátníků.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama