Streamer ukázal totální absurditu Diablo Immortal. Jak nakonec dopadl a proč utratil skoro 400 tisíc?
i Zdroj: Blizzard
Mobilní hraní Diablo Immortal Novinka Streamer ukázal totální absurditu Diablo Immortal. Jak nakonec dopadl a proč utratil skoro 400 tisíc?

Streamer ukázal totální absurditu Diablo Immortal. Jak nakonec dopadl a proč utratil skoro 400 tisíc?

Jakub Fišer

Jakub Fišer

15. 7. 2022 10:30 2

V polovině června jsme informovali o tom, že novozélandský streamer se rozhodl pokořit hranici, kolik peněz lze nasypat do Diablo Immortal. Ani za v přepočtu 150 tisíc korun však pětihvězdičkové vylepšení nezískal. Jak ale streamer Quin69 dopadl a proč už Diablo nehraje?

Reklama

  • Quin69 nakonec do hry poslal 377 tisíc korun v přepočtu
  • Dostal sice 5hvězdičkové vylepšení, cena za to je však absurdní
  • Po tomto “triumfu” se rozhodl s hrou skoncovat, svůj účet smazal a Diablo odinstaloval

V červnu, krátce po tom, co Diablo Immortal zavítalo na počítače a mobily, byly velkým tématem tvrdé mikrotransakce přímo ve hře. Twitch streamer z Nového Zélandu se rozhodl ukázat absurditu Diablo právě na tom, kolik peněz lze do hry poslat, než vám padne hodnotné vylepšení.

Streamer utratil v Diablo Immortal 150 tisíc korun. Místo vylepšení se mu hra vysmála
i Zdroj: Blizzard

Streamer utratil v Diablo Immortal 150 tisíc korun. Místo vylepšení se mu hra vysmála

Diablo Immortal zažívá těžké časy. Hned po startu je terčem kritiky stran hráčů, kteří Blizzard napadají za nepříjemně…

13. 6. 2022 17:50
4

Tehdy v červnu jej nezastavila ani hranice 10 tisíc novozélandských dolarů, tedy skoro 150 tisíc korun v přepočtu. Bohužel, ani za tyto peníze nezískal žádné 5hvězdičkové vylepšení. Quin si však dal cíl, že hru pokoří. S pomocí svých diváků se rozhodl vybrat co nejvíce peněz a všechno to napumpovat do svého postupu v Diablo Immortal.

Výsledek? Dne 18. června oznámil na svém Twitteru, že konečně získal speciální artefakt jménem Echoing Shade s hodnotou 5 hvězdiček z 5. Aby zvýšil pravděpodobnost tohoto dropu, musel nakonec zaplatit dohromady 25 165 novozélandských dolarů, tedy 377 tisíc korun v přepočtu.

Co ale překvapí snad ještě víc, streamer se po tomto Pyrrhově vítězství rozhodl své počínání v Diablo Immortal ukončit. Na Twitter napsal, že “děkuje Blizzardu za takto autentický Diablo zážitek”, odstranil svou postavu i se vším lootem, hru odinstaloval a dle svých slov z tohoto fantasy světa odešel. Máloco tak ilustruje absurditu mikrotransakcí v této hře tak moc, jako příběh streamera Quin69. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama