Hráči bojují za “záchranu” Red Dead Online. Hra je podle nich opuštěná a autoři se o ni nestarají
i Zdroj: Hrej.cz
Red Dead Redemption 2 Novinka Hráči bojují za “záchranu” Red Dead Online. Hra je podle nich opuštěná a autoři se o ni nestarají

Hráči bojují za “záchranu” Red Dead Online. Hra je podle nich opuštěná a autoři se o ni nestarají

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 1. 2022 10:27

Zatímco sourozenecký hit Grand Theft Auto V ve svém online režimu stále trhá rekordy, vydělává miliony dolarů a dostává velké porce zajímavého obsahu, westernový Red Dead Online spíše živoří na pokraji zájmu autorů. Všímají si toho samozřejmě i věrní hráči a rozhodně nejsou spokojení, v posledních týdnech se tak na Twitteru rozjela kampaň s hashtagem #SaveRedDeadOnline skrze kterou chtějí fanoušci upozornit na smutný stav podpory hry.

Reklama

  • Fanoušci Red Dead Online si stěžují na nezájem autorů
  • Zatímco GTA Online dostává zajímavý nový obsah, Red Dead Online dostalo poslední rozšíření před více než půl rokem
  • Na Twitteru tak šíří vzpomínky na hru s hashtagem #SaveRedDeadOnline

Nejde o to, že by hra byla kdovíjak rozbitá nebo nehratelná, posledního většího balíčku obsahu se ale dle Kotaku dočkala už v červenci loňského roku. Šlo o rozšíření Blood Money, které přidalo novou měnu a pár relativně standardních úkolů. Mezitím ale studio Rockstar Games do GTA Online pumpuje mnohem pestřejší a bohatší obsah, především poslední balíček The Contract, který po letech přinesl příběhové novinky, hráče nadchl.

Oddaní fanoušci Red Dead Redemption 2 jsou z toho tak trochu nešťastní. Na Twitteru tak rozjeli kampaň skrze kterou upozorňují na to, že má westernový svět Red Dead Online stále obrovský potenciál, osobitou atmosféru a je stále až kouzelně krásný. Autoři přitom reagovali jen tím, že během ledna zvýšili odměny za již existující kontrakty a mise, aniž by přidali jakýkoliv jiný zajímavý obsah.

Někteří hráči správně upozorňují na to, že GTA Online logicky dostává více péče, protože čistě statisticky zajímá mnohem více hráčů, jeho mikrotransakce jsou pro studio podstatně atraktivnější a na Twitchi sleduje streamy násobně více diváků.

Hrajete stále Red Dead Online? Cítíte, že se autoři o hru moc nestarají? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama