Do GTA Online míří příběhové DLC The Contract. V hlavních rolích se představí Franklin a Dr. Dre
i Zdroj: Hrej.cz
Grand Theft Auto V Novinka Do GTA Online míří příběhové DLC The Contract. V hlavních rolích se představí Franklin a Dr. Dre

Do GTA Online míří příběhové DLC The Contract. V hlavních rolích se představí Franklin a Dr. Dre

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 12. 2021 09:21

Studio Rockstar Games i nadále připravuje další obsah pro veleúspěšné GTA Online, které si i po letech drží pozornost oddaných hráčů. S nově oznámeným příběhovým DLC se vrací slavný podfukář Franklin, jedna z hratelných postav příběhové části pátého dílu.

Reklama

  • GTA Online brzy obohatí příběhové DLC
  • Hráči se potkají s Franklinem, na scéně se objeví i legendární raper Dr. Dre
  • Rozšíření vyjde 15. prosince

Franklin Clinton patří mezi profláklé zlodějíčky, v Los Santos si za ty roky stihnul udělat jméno. Nyní se však snaží hlavně podnikat, v rámci vlastní agentury nabízí služby movitým klientům a hlavně celebritám, za správnou sumu je ochoten zařídit prakticky cokoliv. Nyní se snaží získat spolehlivého partnera a také zakázku, která by agentuře pomohla prorazit. 

Rockstar se omlouvá za zpackaný launch remasterů GTA, do obchodů vrátí původní verze
i Zdroj: Hrej.cz

Rockstar se omlouvá za zpackaný launch remasterů GTA, do obchodů vrátí původní verze

Společnost Rockstar se hráčům na svém blogu omluvila za nepříliš povedené vydání remasterů trojice kultovních dílů série…

19. 11. 2021 19:59
1

Vy se k Franklinovi dostanete přes nechvalně proslulého podvodníka Lamara Davise. Máte totiž tip na klienta, s nímž by se agentura mohla posunout na další úroveň. Tím klientem není nikdo jiný než legendární Dr. Dre. Průkopník gangsta rapu někde zanechal svůj telefon, v němž měl uloženou dosud nevydanou hudbu. Vy musíte telefon urychleně najít, než se dostane do nesprávných rukou. 

Autoři slibují pořádnou jízdu napříč celým Los Santos, návštěvu honosných sídel zdejší boháčů a také ostře sledovaných večírků, na které se jen tak někdo nedostane. Rozšíření dorazí 15. prosince, jeho součástí je také nová rádiová stanice včetně updatů pro zavedené frekvence. Je jasné, že se mezi novinkami objeví i songy výše zmíněného rapera, ale také hity od dalších známých umělců.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama