V Red Dead Online se brzy odemknou krvavé loupeže. Update přinese také podporu NVIDIA DLSS
i Zdroj: Hrej.cz
Red Dead Redemption 2 Novinka V Red Dead Online se brzy odemknou krvavé loupeže. Update přinese také podporu NVIDIA DLSS

V Red Dead Online se brzy odemknou krvavé loupeže. Update přinese také podporu NVIDIA DLSS

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 7. 2021 12:46

Do Red Dead Online brzy zamíří další várka čerstvého obsahu. Update s podtitulem Blood Money už příští týden odemkne možnost vyrazit na loupežné přepadení.

Reklama

  • Red Dead Online brzy obohatí update Blood Money
  • Přinese nové mise navázané na obchodníka ze Saint Denis
  • Hráči se musí připravit na přepadení a krvavé loupeže
  • S updatem přijde také podpora NVIDIA DLSS

Pokud máte za sebou příběhovou část opěvované kovbojky, možná si pamatujete na italského obchodníka ze Saint Denis. Angelo Bronte nicméně v online části nefiguruje, tam se o byznys stará jeho pravá ruka - Guido Martelli. A ten bude brzy shánět ostřílené pistolníky.

V jeho službách budete dávat dohromady jakýsi kapitál, který skončil v nesprávných rukách. Tím se vám otevřou další příležitosti, jak si pořádně vydělat. Půjde například o zákeřná přepadení nebo několikaúrovňové loupeže, které navíc zahrnují také únosy a další nekalé praktiky. Zdá se, že vaše reputace ve službách pro byznysmeny ze Saint Denis významně poklesne.

Do nových úkolů se samozřejmě můžete pustit s přáteli, uspět by však měli i vlci samotáři. Po nasbírání dostatečného kapitálu vám navíc Guido Martelli nabídne nové mise, v nichž budete muset potlačit vliv zdejšího senátora, kterému se praktiky prohnaných obchodníků nezamlouvají.

Update vychází 13. července. Jeho součástí je navíc podpora NVIDIA DLSS pro PC verzi hry. Pokud tedy vlastníte odpovídající grafickou kartu, můžete se těšit na pohlednější vizuály a vyšší počet FPS.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama