Horizon Forbidden West Novinka Horizon Forbidden West vyjde s českými titulky

Horizon Forbidden West vyjde s českými titulky

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 9. 2021 09:55

Lokalizační podpora PlayStation exkluzivit na tuzemském trhu pokračuje. Titulků v českém jazyce po Ratchetovi dočká i akční adventura Horizon Forbidden West. S oficiálním potvrzením lokalizace došlo také na spuštění předobjednávek a detailní představení obsahu jednotlivých edic.

Reklama

  • Pokračování Horizonu dorazí v únoru s českými titulky
  • Představena byla i pětice edici

Základní PS4 edice Horizonu vyjde na PS Storu na 1849 korun, přičemž ekvivalent pro PS5 na 2119 korun. Digital deluxe edice, nabízející i digitální soundtrack, artbook a sadu obleků i zbraní zde pak vaši peněženku ochudí o 2379 korun. 

Speciální edice s fyzickým mini arbookem a diskem pro PS4, nebo PS5 bude posléze doprovázena dvěma bohatšími možnostmi – tradiční sběratelskou edicí se steelcasem a dvojicí sošek, nebo ještě vyšší Regalla edicí, přinášející navíc i umělecké předměty, mapu a repliky.

Horizon Forbidden West vychází 18. února na PlayStation 4|5. Upgrade mezi konzolemi bude podle nejnovějšího vyjádření Sony umožněn pouze skrze zakoupení digitální deluxe edice, sběratelské edice nebo Regalla edice. Dodatečné povýšení na PS5 verzi ze základní nebo speciální edice pro PS4 nebude tudíž bezplatně ani skrze poplatek možné.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama