homepage-pro-rush-for-berlin-info
Novinka Homepage pro Rush for Berlin + info

Homepage pro Rush for Berlin + info

sleepless.

sleepless.

8. 2. 2006 14:19
Reklama

Fanoušci válečných RTS si na nedostatek titulů svého oblíbeného žánru rozhodně stěžovat nemohou a nemalou zásluhu na tom mají i tvůrci z maďarského týmu Stormregion, kteří mají na svém kontě například skvělé hry v sérii Codename Panzers, jež patří k tomu nejlepšímu co se na poli válečných RTS v posledních letech urodilo. Podobně kvalitní a snad i ještě o fous lepší snad bude další chystaná válečná realtime strategie od Stormregion, která nese název Rush for Berlin, vyjít by měla letos koncem květná a jejíž plnohodnotná homepage je konečně v provozu. Předchozích několik měsíců totiž byla k dispozici jenom provizorní teaser stránka, jež byla lidově řečeno úplně..no na nic.

Nová homepage Rush for Berlin je k dispozici ve dvou (třech - 2X angličtina) jazycích a je maximálně jednoduchá i přehledná, takže se na ní určitě zorientuje i ten největší zmatkář. Navíc jsou zde k dispozici všechny potřebné informace o hře samotné, což znamená příběhové pozadí i podrobný výpis hlavních prvků, který je doplněn krátkým FAQem, galerií s několika screenshoty a download sekcí, jež v současnosti nabízí ke stažení sadu povedených wallpaperů a dvě starší promo videa. Jediné co zatím na homepage chybí je zprovoznění oficiálního fóra, aby bylo kde poklábosit s ostatními hráči, ale to snad tvůrci brzy napraví. Než k tomu dojde, tak si můžeme jen v krátkosti připomenout něco o hře samotné.

Rush for Berlin hráče zavede do období poslední fáze 2. světové války, kdy se spojenecké jednotky prodírají skrze tuhý odpor nepřítele Evropu a namířeno mají přímo do hlavního města nacistické říše, do Berlína. Hráč si bude moci vybrat z několik hratelných stran, mezi nimiž nechybí Sověti, Britové, Francouzi, Američané, ale i Němci. Při hře za jednotky bojující proti nacistům půjde o tradiční a na základě historických faktů postavenou RTS, v níž bude hráč překonávat odpor nepřítele, který bude stále tužší s tím, jak se bude hráč a jeho jednotky přibližovat Berlínu. Při hře za Němce však na hráče čeká alternativně historický scénář, kdy bude hráč k obraně Berlína moci používat zbraně, jež se ve skutečnosti nikdy použití na bojišti nedočkaly a zůstaly pouze na kreslících prknech nacistických inženýrů. Další a daleko podrobnější informace o hře jsou k dispozici na homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama