Holland není spokojen s výkonem v Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Holland není spokojen s výkonem v Uncharted

Holland není spokojen s výkonem v Uncharted

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

27. 2. 2021 10:00

Plánované ztvárnění herní série Uncharted na filmová plátna se za poslední léta dostalo do popředí opakovaně. Změna režisérů, obsazení Tom Hollanda nebo odkládání chystané premiéry jsou pouze vrcholem celého ledovce. Po svých dřívějších prohlášeních o fascinaci projektem se navíc k problémům přidává i upozornění Hollanda, že jeho herecký výkon nemusí být ve filmu zcela stoprocentní.

Reklama

Holland se v rámci interview pro magazín GQ nechal slyšet, že ustavičná snaha působit skvěle a hrdinně na všem záběrech částečně narážela na jeho vlastní přístup k herectví.

„Jakmile se začnete výrazněji zaobírat věcmi jako: ‘Působil jsem v téhle scéně dostatečně dobře?,‘ hraní se stává něčím jiným než pouhým zpodobením dané postavy. Myslím si, že se zde mohou nacházet určité oblasti mého výkonu, kde jsem mohl více či méně podlehnout efektu: ‘Teď chci působit opravdu dobře. Přeju si, aby zrovna tohle byl můj cool moment‘. Musel jsem hrát tvrďáka se značně stoickým přístupem – jinými slovy se ze měl stát [kolega] Mark Wahlberg," prohlásil Holland.

Herec posléze dodává, že jeho přístup k roli byla chyba, ze které se poučil a kterou do budoucna nehodlá opakovat. Zda toto rozhodnutí ve výsledku znamená, že roli Nathana dále přenechá jinému herci, nebo pouze pozmění přístup nelze z učiněného prohlášení jednoznačně usuzovat. Z vyznění jeho slov je však více než zřejmé, že od role měl minimálně odlišná očekávání, než jaká byla následná realita.

Filmová adaptace Uncharted je po posledním odkladu z ledna letošního roku naplánována na rok 2022.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama