Hitman 3 vydělal na vývoj, trvalo to týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman 3 vydělal na vývoj, trvalo to týden

Hitman 3 vydělal na vývoj, trvalo to týden

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 1. 2021 08:58
Reklama

Je to už týden od vydání Hitman 3, posledního dílu restartované trilogie od IO Interactive. Studio tentokrát vydávalo titul bez Square Enix, stejně tak byl celý vývoj závislý pouze na rozhodnutí vývojářů – a zdá se, že se to vyplatilo. Hra si totiž odnesla velmi dobrá hodnocení i příjmy.

IO Interactive se příjmy pochlubilo skrze web GamesIndustry. Během jednoho týdne od vydání se podařilo zaplatit celý vývoj, tudíž od včerejšího dne přináší Hitman 3 studiu pouze zisky. „Je to láska mezi našimi fanoušky a všemi ve studiu. Jakožto vydavatelé i vývojáři jsme neskutečně rádi, že můžeme říct, že Hitman 3 je již ziskový. Prostředky na vývoj jsme získali během necelého týdne. To nás staví na opravdu dobrou pozici a můžeme sebevědomě vykročit do našich budoucích projektů.“

IO Interactive zmiňuje, že spojení ve vývojáře a vydavatele zároveň jim neskutečně pomohlo, jelikož byl kreativní marketingový tým velmi blízko k samotným vývojářům. V současné chvíli se tak zdroje přesouvají na tvorbu Project 007, o kterém jsme vás již několikrát informovali.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama