Hazard Zone pro Battlefield 2042 i Zombies pro Call of Duty: Vanguard se odhalí v téže chvíli
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Vanguard Novinka Hazard Zone pro Battlefield 2042 i Zombies pro Call of Duty: Vanguard se odhalí v téže chvíli

Hazard Zone pro Battlefield 2042 i Zombies pro Call of Duty: Vanguard se odhalí v téže chvíli

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

12. 10. 2021 22:25

Už tento čtvrtek vstoupí do digitálního kolbiště dvojice zápasníků těžkých vah. Nejnovější Call of Duty i Battlefield 2042 se střetnou v těsném souboji o naši pozornost při chystané ukázce dvojice režimů. Za druhoválečné Vanguard se o slovo přihlásí nemrtvá horda v Zombies, kdežto u Battlefieldu novinka série: Hazard Zone.

Reklama


Ač by se asi mohlo zdát, že náhoda již sehrála svou roli, ukazuje se, že opak je pravdou. Kromě téhož dne se totiž u obou trailerů shoduje i konkrétní čas odhalení, jenž i u mírně novějšího Tweetu od Activisionu hlásá 17. hodinu. Ať už se proto rozhodnete v danou chvíli pro letošní práci studia Treyarch nebo doplněk klasického Conquestu od EA, resp. DICE, zbývající video si můžete bez větších obav projet ihned po skončení prvního. 

Jak už bylo naznačeno, i přesto, že letošní Call of Duty vzniká po stránce příběhu i multiplayeru primárně pod Sledgehammer Games, jeho vybrané části – včetně Zombies – jsou vyvíjeny zvlášť. Treyarch, jenž se tak na zmíněné kooperaci podílel nejvíce, nechá kované hráče minisérie Black Ops znovu nahlédnout do jim povědomého zážitku, přičemž přidá i první crossover v sérii. Průchod zamořenými ulicemi 20. století a likvidace bezpočtu zombie (i démonů) bude pro zpestření narativně provázána se Zombies z loňského Black Ops Cold War.

Jde-li na druhou stranu o Hazard Zone, s nímž se vytasí DICE, jeho detailnějšího popisu se nám prozatím nedostává. Podle oficiálního vyjádření půjde o revoluční kapitolu v multiplayeru série, v rámci které dojde na součinnost družstev a riskantní, akcí naplněnou hratelnost. S opuštěním ověřených zdrojů lze pak dodat, že se o módu před časem mluvilo i jako o variaci na Escape from Tarkov a Hunt: Showdown, v níž se hráč vydá do definované lokace při souběžném nalézání nového vybavení a odhánění živých i AI oponentů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama