guitar-hero-s-online-podporou-dalsi-hero-tituly
Novinka Guitar Hero s online podporou? Další Hero tituly?

Guitar Hero s online podporou? Další Hero tituly?

sleepless.

sleepless.

16. 6. 2006 09:55
Reklama

Parádní PS2 hudební titul Guitar Hero v České Republice zřejmě moc příznivců nemá, nemluvě o těch několika málo lidech co si hru po jejím letošním releasu v Evropě koupili. Těch pár nadšenců (a našich spřízněných duší) bude možná zajímat, že tvůrci z týmu Harmonix Music Systems a vydavatelská společnost RedOctane (nyní patří společnosti Activision) mají do budoucna docela slibně vyhlížející plány, které sahají dále než jenom k titulu Guitar Hero II, jež se na trhu objeví letos na podzim, respektive v zimě.

Jak totiž pro Next-gen.biz zmínil prezident a spoluzakladatel RedOctane Kai Huang, tak dalším logickým krokem je tvorba Hero titulů s jinými nástroji, než je elektrická kytara. Pak ještě dodal, že to co si lidé přejí a potají si na to myslí, je se vší pravděpodobností právě to, na čem už v současnosti tvůrci z Harmonixu pracují. Jinými slovy, vývoj Guitar Hero.like titulu s jiným nástrojem už je ve vývoji. Rozhodně to však neznamená, že RedOctane a Harmonix s Guitar Hero sérií po vydání druhého dílu skončí. Právě naopak. Pravděpodobnost, že se do budoucna dočkáme dalších Guitar Hero titulů je prý velmi, velmi vysoká.

S tím částečně souvisí i záměr RedOctane nabídnou fanouškům GH série nové modely kytar, které budou určeny hlavně po opravdu skalní fanoušky, kteří ve společnosti Guitar Hero titulů hodlají strávit několik dalších let. Nové modely kytar se budou od základního modelu lišit nejenom barvou, ale materiálem a tvarem, který se prý bude daleko více blížit podobě skutečné elektrické kytary. Kai Huang dále pro Next-gen.biz prozradil, že mohou hráči v next-gen hudebních titulech od RedOctane počítat s online podporou, která bude mít podobu možnosti stahování nových skladeb, skinů, i postav, ale i online multiplayeru. Huang bohužel tuto poznámku nijak nerozvedl, takže si můžeme jenom domyslet online kytarové souboje, či společná sóla hráčů na opačných koutech planety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama